1.500 evra, vo druga bolonica vo MK ne se pravi a za vo drugi zemji neznam kolku e mene mi preporacaa vo Sofija samo ne se rasprasav za cena. Ako imas info spodeli
Jas znam oti bese se vkupno 4500evra samo ne mi teknuva tocno kade vo koja klinika bese zaboraviv vo sofija da pravat vomedicinskiot kompleks dr sterev na nas edni rekoa oti treba megutoa posle drugite doktori rekoa ne stom se vo red kaeiotipite mojot bil super samo mi kazaa oti odlicno se delele kletkite a sto im znaci toa neznam bas ako go najdam cenovnikot kolku e kaj dr sterev pgd ke ti pisam imase i eden skrining znam samo oti poevtino e od tuka
http://www.mojtermin.mk/map Тука може да гледаш термини за било што. Јас не ти препорачувам да чекаш слободен термин, туку тогаш кога тебе ќе ти одговара да си земеш приоритетен. Има посебна амбулата за приоритетни упати, така да нема којзнае колку да се маткаш. Приоритетниот ти важи 7 дена.
Da se ubacam Jas vo cetvrtokot bev so prioriteten od drzavna GAK,od kaj dr.Trajanova i ne zavrsiv rabota na tranfuzija,so prioritetni rabotele ponedelnik,sreda i petok,poradi godisni odmori. Taka mi rekoa...
Фала на инфо не помислив дека заради годишни одмори ќе има "рестрикции". Треба да одам и јас следната недела.
Inaku na toj medicinski kompleks dr sterev embrionite gi lepat so embryo glue lepilo za pouspesna implantacija toa e eden vid na hijaluronska kiselina
Zasto ne si naracas Neofolik Meta toa ti e cista folna i ja prinaat tie sto imaat homozigotni duri i na heterozigotni gi preporacuvaat doza od 1000 mg...jas imam mthfr 677 hererozigot no Petlickovski mi kaza preventivno da si gi pijam i gi naracav od Sofija mi gi donesoa prijateli za 9 leva ima 90 tabletki i sega jas si pijam po 2 toa se 800 mg sekoj den...a vo femibionot ima samo 400 mg .folna a tebe sepak ti treba cista i so pogolema doza..
Obicnata folna kiselina nasiot organizam ne ja prerabotuva i dzabe pienje folna kiselina samo metiliranata folna ja prerabotuva
сите 6 ембриони одлично напредуваат.денес ми се јавија за утре трансфер.значи фала Богу имам 4 за замрзнување. ми рекоа сабајле сите апчиња да си ги испијам, и да пијам вода. само јас сакам да си се вратам дома, значи во кола да си земам перница и да лежам.не можам скопје да останам ме убива психата таму. се договоривме сопругот да вози бавно, па од утре само лежење.зедов книги, спуштив филмчиња тоа е. ти како си?
Браво...ајде само позитивно,вода таму ќе испиеш во болницата кога ќе стигнеш јас отидов со полна бешика и нахнадно ми дадоа да пијам вода откако се измокрив.За враќање исто се вратив со кола зедов перници една за глава една под половината и стигнав..нема везе тоа ако треба да биде ќе биде само со верба во Бога. Инаку јас направив бета на 13 ти ден беше 253 ,се јавив во Борн ми рекоа според вредноста е едно и после две недели и некој ден да се јавам за ехо ...Ќе биде,кај сите мора да биде
Cestitki so lesno da si ja iznosis bremenosta,a goleminata na beta mislam deka nema vtrska kolku we mojata na 14 den Beta 771 i edno bese