Devojki sakam da spodelam nesto so vas,jas imam neuspesno invitro vo dekemvri ,sega sobrav dokumenti sa vtoroto ama 10 dena imav grcevi vo stomak i mi docnese mensis nekolki dena vcera bev na eho i bremena sum ,posle 5 godini macenje eve se sluci i kaj mene
Kariotip ispitavme za dvajcata, hromozomite se normalni i ne doaga do spontan tuku do genetski poremetuvanja pri spoj, a na Imunologija ne sme ispituvale nisto. Sekoe mislenje e dobredojdeno se ke ispitame
Vo femibionot ima 200 folna i treba da pijam po 2 dnevno za do 400. Sakam da naracam metilirana folna i zatoa se ras[rasuvam kakva e cenata i od kaj moze da naracam. Mislam deka toa mi e mnogu poeftina varijanta od femibion. Blagodaram <3
So lesnooo neka ti e cela bremenost...Ova mi dava nadez i istrajnost da prodolzam ponatamu za da stasam do celta..Ti blagodaram sto pisa i sto ni davas nadez za uspeh...i deka cuda se slucuvaat i Gospod e golem
Zemisi gi ovie mene Premamata me zdebelija mnogu zosto i plus ima vitamini tamu...da metilfolat ima 400 no ovie ti se poeftina i podobra varjanta...Vo Sofija gi zemav 9 leva 90 tabletki i si pijam po dve na den
Od kustendil gi kupivme 9,5leva,toa ti se 300den,vnatre ima 90 tableti.A so godini piev femibion i jas i mazot mi,a mnogu se poskapi.
@pile30 ili @manako ako moze slika od kutivceto, ako vi se naoga pri raka ke naracam da mi kupat, pa da im kazam kako izgleda
Jas imam endometrioza ,anti muller hormonot mi bese mnogu niskov,miom imam ama koga gospod saka se e mozno