Женски здраво да и кажам најдов еден рецепт за чистње на цисти од јајници т.е за полицистични јајници јас скоро една доза испив ке почекам уште некое време иќе идам давидам дали има ефект рецептот е : 300 гр.мед со 300гр растение чувар куќа се блендира убаво и се мешаат заедно се става во тегла и се остава 7 дена во фрижидер да стои со повремено мешање и потоа се пие по 3 лажици на ден савајле на ручек и навечер не евоопшто грозно се надевам дека ке помогне поздрав
Ne znam nas taka ni baraa i toa go predupredija mm da ne zema od opstaticen tuku od urolog a ne znam zosto
Jas go pravev toj lek protiv miomi,ne mi bese los na vkus,ama zeludnikot bolenje kako ziva rana da mi otvori i prestanav da go pijam.
како што гледам во ценовникот во Авицна на интернет им стои цена од 4,200 денари ... јас го правев во Ре-медика и платив околу 5.000 денари ...
И јас така видов,прашав случајно да не има некоја друга лабораторија "малку понормална цена" . Благодарам во секој случај. Таму ке го проверам немам избор
Zenski ako na nekoja i se potrebni inekcii neka kaze imam 17 a gi kupiv privatno zosto od fondot mi odobrija da pravam so donor na j kletki jas bidejki ne najdov uste ednas pravev privatno doktorot me ubedi deka postoi moznost i so moi no ne mi uspea.Sega so mm stedime privatno da napravime so od banka za j kletki pa ako ima nekoj potreva od inekciive ke vi gi dadam po cena kolku sto i jas gi kupiv.Inaku na site vi posakuvam uspeh od srce site da se spasime od ovie mski.Inekciite se Merional
за мене уште одма да ви кажам тешка работа. ноќеска имав кафеав исцедок значи кај и да е ќе ми дојдит. сабајле ми зедоа крв за бета, секој момент чекам резултати кои знам дека ќе се негативни се бориме понатака имаме замрзнати 3 ембриони па сакам да прашам дали враќаат по два или може трите одеднаш? сите ве сакам
@Miami1 ајде малку позитива уште не си ги добила резултатите од бета ти размислуваш за вракање на замрзнати ембриони Пиши обавезно кога ке ги добиеш резултатите те гушкам
Ti ja isprakam seta sreka na ovoj svet testot za bremenost da bide pozitiven ti stiskam palci i ke se molam za tebe.
devojki moi pravev ivf I mi vratija tri embrioni go petokot ali Sega imam bolki kako za dobivanje cela nok nemam spieno epten mi e strav. DA ve prasam mi dado progesterone inekcii po pola ampula na 4 dena Ali zaboraviv go kolku saat treba zasto prvata ja primiv go cetvrtokot go 20:30 ajde ve molam iskustvo pozz
Немора болките да се за менструација,може од ембрионите што се внездуваат.Ако си ја примила првата тогаш,вајда треба и другите тогаш.