Јас примав цела на четири дена и ми рекоа дека не е ограничена временски. Сега примам еднаш неделно исто кога ке стигнам.
Здраво женски. Се боцкам со Superfact, но ненајдов иглички за подкожна апликација, па земав од подолгите (0,45), првиот пат ми се појави меурче подкожно (веројатно многу плитко беше иглата), потоа малку подлабоко немаше Сега сум во мисла како е исправно? Дали знаете каде има иглички за субкутано боцкање? Инаку овде најдов корисни инструкции за боцкање Поздрав за сите
Од кафеавите треба да земеш. Во Ск имаше во еурофарм и во аптеката во Систина. Во Зегин нема. Ја подигаш кожата малку и се боцкаш, нормално е да има некогаш реакција.
Жени денес ми ги вратија трите бластоцити.Е сега се чудам оти мене не ми дадоа прогестерон да се боцкам и после трансфер овие две недели,гледам вас ви даваат.И некако ме наболнува стомак одвреме на време,зар е нормално уште прв ден да ме боли. @Miami1 честитки со лесно да си ја износиш бременоста.Кај кој др беше заборавив.
Superrr cestitki miami imaj si lesna bremenost najlesna milicka i za 9 meseci dve bebcinja oti spored betata najverojatno se dve
Не им даваат на сите инекции мене ми дадоа само кринон гел и бесе успешно ин витро еве веке сум 12+3.Со срека и за две недели да не израдуваш со позитивна бета.