кај Трајковски њу борн ви благодарам на поддршката и искрените желби, ова јас денес шо го доживеав на сите Господ даве радува
закон си кога и да отворев фемина од телефон се твојот пост ми излегуваше и баш се зезав мора да е некаков знак. фала на се
Ајде тие со успешно ивф,ве наболнуваше ли стомакот како менструални болки уште одма од прв ден?Мене така ми беше и првото ивф а беше неуспешно, па ми е мисла.
Mene me bolese stomakot na pocetokot ne znam koj den bese.isto taka i dva dena pred betata me bolese i bev sigurna deka ke dobijam.i jas imam edno neuspesno ifv ama togas pak nisto ne me bolese.kako sto mi pisea feminkive dobar znak e.kiss za kolku dena pravis beta.so les
во клиникиве не го бројат.ама јас го броев и бетата покажа.затоа не сакав домашен тест.вака ќе си начисто. со среќа и со лесно да ги издржиш најтешките денови.
Beba jas gi imav istite bolki kako menstrualni edna vecer bukvalno cela ne mozev dA zaspijam I mu pisav na doktorot, toj mi odgovori deka toa e reakcija na jajnicite od punkcijata. I sega pak od vreme na vreme me priboluva