Зошто не ми стига уште ваучерот, се јавив во фондот ми рекоа го испратиле на 28.07 ... се нервирам ќе ми отиде матичниот на одмор ...
И поштата е бавна во лето, плус те фатило викенд и 2 август. А матичната зошто ти е? Таа треба само да направи специјалистички упат до клиниката кај што ке правиш ивф. Јас тоа го однесов кога почнав со стимулации. До тогаш имаш уште време. Ке стигне наскоро.
За упутот ми треба матичниот гинеколог, а ваучерот кога го бараат во клиниката каде што ќе правам или?
te molam kazi mi dali se vklucuva i dr birol na pocetok ili samo so dr trajkovski .jas sum kaj Dr trajkovski
Значи јас можам да му кажам на гинекологот да ми напише упат и да одам на консултации во Пемедика па дури после да го дадам ваучерот. Ок фала многу девојки
И јас бев кај Трајковски а др. Бирол го видов само пред трансфер да ми каже какви се ембрионите. Не се грижи за возраста јас имав успешно на 37 год.
Зависи каде ке правиш. Во њуборн ми го побараа кога почнав со стимулации а до тогаш имаш прво контрацептиви па суперфакт, има време. Ако.не сум грешка во Систина го барале на почеток на процедура.
И кај нас тоа беше проблемот, така да прати ги инструкциите и ке биде.Ако сакаш разговарај и со др. Бирол. Мора смирено нема страв. Ти посакувам успех
оди дирекно кај нив да си земеш копија, јас така направив затоа што чекав 2 недели и немаше никаков абер ...
Јас на почеток пред да правиме ТЕСЕ разговарав со Бирол. А кога бев на преглед само со Трајковски се видов .
Dobar Dr e.Imav laparo histero kaj nego odamna. Razmisluvam da odam vo New Born kaj nego.Podobra e Dr Tatjana vo new born ili Trajkovski?