Незнам што да кажам кој е подобар. Има успешни и кај др, Татјана. Јас него го избрав бидејки го знаев од претходно од ГАК, правев лапароскопија.
Jas dr.birol go vidov samo na denot na tansferot.prethodno nemase potreba bidejki problemot bese slaba podviznost kaj mm.trajkoski gi analizira site ispituvanja i ako treba uste nesto ke ti preporaca ama kaj sakas ti da gi pravis.voopsto nema cekanje i izleguvaat vo presret za se pogotovo za vaucerot i uputite ne se kako sistina.srekno
Da ne zaboravis elektronska zdravstvena karticka obavezno sega istekuvale davale novi proveri si ja dali e vazecka
Mene mi go zadrzaa vaucerot I site dokumenti od pregledi onie kopiite sto gi zaveruvaat od fondot vo sistina. Taka li treba? Pozdrav
Ваучерот во оригинал останува во клиниката. Јас однесов копии од останатите испитувања. Во њуборн ги копираат и ги враќаат оригиналите.
требеше да си ги ископираш, зошто во систина не копираат.поготово документите од инсеминациите ама ако сакаат и во фондот кај што имаш поддадено во твојот град на добра волја може да ти ископираат.
devojki jas zakazav konsultacii za vtoro inf vo new born ve molam za pomos so iskustva zosto stvarno ne znam kaj da odam
Jas dokumentite si gi kopirav pred da gi pratam vo fondot site dokumenti i nemase potreba potoa vo sistina da mi gi kopiraat
Ми стигна ваучерот, значи точно за една недела. Минатиот четврток го испратиле од фондот овој четврток стигна. Инаку електронската здравствена книшка била со важност 5 години. Можете сите да си ја проверите дали ви е важечка за да не губите време кога ви е најпотребно. Две недели трае процедурата за издавање нова. Поздрав
Фала многу. Имам пишано погоре: "Поднесов на 15.06 и бидејќи имало застој со комисијата баш тој период немало состаноци првиот одговор каде што ми бараа дополнителен документ ми го дадоа на 20.07. Веднаш им го доставив тој документ на 21.07 и морам да ги пофалам во рок од 4 работни дена ми одговорија дека го разгледале предметот повторно и одобрено е барањето." Поздрав
Jas bev kaj Petanovski. Dobar e.Malku zaborava. Na sekoe odenje treba se odnovo da zboris I se e nekako nabrzina.No ivf mi pomina dobro bez hiperstimulacii ko prethodnite.No za zal bese neuspesno
Imas mnogu pozitivni i mnogu negativni iskustva jas sum za zal so negativno iskustvo sepak ti treba da odlucis sama odi na konsultacija pa vidi kakov vpecatok ke ti ostavi
@stevemila @A&Z фала на споделеното искуство. Јас веќе бев кај него на консултации уште пред да аплицирам за ивф. малку е чуден да, ама ми го препорачаа како еден од најдобрите кај нас во таа област. Во крајна линија не е битко каква личност е докторот кој го бираме битно е да биде се направено од нивна страна како што треба стучно, а за повеќе од господ