Според фондот, мора да бидат преку месец. Сепак, ако имаш проблем со каналите ти препорачувам да одиш на лапоскопија. Не е страшно. А можно е да се санира проблемот. Потоа можеш и природно.
Edniot spermogram e 2015 drugiot 2016, dali treba da napravime novi spermogrami. Jas popoleka ke pribiram dokumenti za invitro
Сум го фрлила кутивчето ама во аптека ќе побараш мака капсули од Health Aid, нема да ги згрешиш. Ќе ги бараш во повеќе снабдените аптеки но не и во Зегин. Ако нешто ти треба слободно пиши
Пак ми треба информација од вас. Проверка за хепатит б,ц и хив некоја да не правела во пол. Железничар и која е цената и најважно дали ги признаваат од фонд резултатите од таму. Денеска вртев да прашам не можев да ги добијам.
@Zaljubena111 прочитај овде http://www.fzo.org.mk/WBStorage/Files/Upatstvo za pacienti so cekori.pdf Како што читам, од 2015 и 2016 спермограмите ти вршат работа. Сега среди ги другите документи и прати. Во мегувреме, побарај си мој термин од матичниот за на гак, за да може потоа на инсеминација да одиш. Однеси им ги сите документи кои ги имаш. ќе ти кажат со такво хсг дали ќе ти прават инсеминација. Малко е незгодно со редови, се чека пред врата ама инсеминацијата е околку 1.000 денари. Додека поднесуваш документи, место да чекаш они да ти побараат инсеминација, можеш сама да си ја направиш, и оп да се фати
Па и јас така мислам, денес бев нема никаков термина на гак, дури после 25 август ќе одам да видам за термин. Во меѓувреме ќе направам пап, после септември здравје и хормони. Ќе барам и уште едно мислење за каналите и за септумот, секако и да ми одобрат ваучер, нема да одам така на неиспитано.
луге сега се збунив,на едно место пишува ананас било убаво да се јаде по трансфер,на друго во бременост да не се јадело.Ова стварно колку повеке читаш толку повеке се збунуваш.
Vo bolnica vo Ku. od Sep. mi kazaa ke moze da se proveri i cini 350denari,a vo uret imaa samo za hepatit c(a koga proveruvam barem se da proveram na edno mesto).Ne znam od kade ti e informacijata deka e besplatno bas me interesira!? Da mozese vo Ku. nemase da prasuvam za Skopje
da razbrav za koja maka kapsuli stanuva zbor ama gi nema po aptekite gi poracav od bugarija.Ti blagodaram mnogu