http://avicenalab.com.mk/selectedarticle.aspx?cid=5384&scID=&l=93 Vo Aerodrom se na kolektiven odmor.
@bebaa јас Авицена ја знам кај комплекс Македонија (8ми Септември) . Можно е да има и во Аеродром, но оваа кај Комплекс Македонија, е одлична локација ако не си од Скопје.
Ne znam kolkav ti e septumot mene lazarevski mi rece deka do 4 mm ne go racunaat za problem ama da si go izvadis da ne ti e sube pokasno.vaginalna e operacijata istiot den si odis doma.nisto strasno.
Требаше од сега во недела да почнам со инекции и да си продолжам со циклопрогиновата но денес изненадно добив. Се јавив во њу борн и ми рекоа утре ќе ми се рачуна 2 ден и да одам кај нив. Имам болки во стомакот, и некако се разочарав.
Еве чекам резултат,ама веке ми тече како менструација,затоа и ми рече Анита преку крв да испитам.Не и е јасно,а ни мене зошто не ми делува терапијава од кринон,а почнав и утрогестан да пијам(замислете на своја рака почнав,па му пишав на др,ми рече а да можеш нема штета пиј по две на ден)зошто сам не ми рече кога почнав по малце да крварам,незнам.Нели и да не сум трудна не треба да крварам дур сум со прогестерон.
Кажуваат дека за 4 недели ќе има информација, ама мене ме ми се јавиле, јас сама се јавив и однесов уште еден резултат ТСХ. И сега чекам да ме известат
Јас правев хистероскопија ми извадија мислам дека беше 16 мм, после два месеци правев хсг, и сега на хсг-то пишува присуство на супсептум
Кај Трајковски сум . Не знам зашто тоа ми го препишаа , најверојатно затоа што сум тежок степен пцос, па да се смират јајниците малку.