Mnogu mi e zal vervi cel den se uklucuvam za da vidam sto ke pisis.bidi hrabra naredniot pat sigurno ke bide.iznaplaci se i sobiraj sili za sledniot pat.nema zastanuvanje.te guskam
i jas sum kaj nego se uste ne sum pocnala teraspija samo ovie apcinja gi pijam a nisto ne kazuvaat za sto a ne se bas bezazleni kolku sto citam.ama toa e koga ke ti recat da gi pies ke gi pies
АТрајковски сега првпат почна да прави ивф во њуборн или и на гак правеше?Се мислам каде да одиме за следно.Ке се прошетаме на консултации изгледа сегде по болнициве и ке одлучиме
@bebaa Мила премногу ми е жал, биди силна... Земи си време колку што ти треба и повторно во акција.. Ништо не е изгубено додека не се откажеме, а ние не се откажуваме, така!? Те гушкам
Исто и кај мене само што јас имав прво лапараскопија па после два месеци хистероскопија и сега кога правев ХСГ пак има септум
А бе @bebaa бев сигурна дека успеа овој пат. Ту бе!!! Ако сакаш пиши ми лп, ќе ти кажам за моето искуство од странство. Не е убаво она средината, тврдото да се јаде. Другото нема проблем.
Pa ne ti go otstranil septumot na mene dr trajanova mi go otstrani i poto a me gledase na 4d eho i bese na celo otstranet
Правеше и таму ама условите не се баш најдобри и немаа господ знае колку ивф. Повеќе инсеминации, лапароскопии и хистео. Трајковски и пораѓаше.
Подобро да не ги читаш упатствата, на сите им даваат циклопрогинова во њу борн како што гледам. Исто и на мене. Ја кога прочитав за естрофем се загрижив а ги примав за инсеминациите а за ивф не.
@kukla21 досега беше во Систина. Од 1 до 10, груба оценка како ќе оцениш за целокупниот третман Систина vs. странство?
Jas imav tamu praveno za 40 min.gotovi ti se rezultatite kosta 300 denari samo rano sabajle odete kaj 8 I gi priznavaat vo fondot jas I mm od tamu imave ispitano