правев во плодност. Се мислам @kukla21, три пати преку фонд сме имале. Не ми се ризикува пак на во Плодност. Ама знам дека и другите не се нешто посалам. @Libra88 не можам да добијам, уште сум на таблети. Барем така мислам. во Плодност нема кринон и утрогестан. Примаме чист хормон Prolitex во стомак. Уште го примам. Ми рекоа до понеделник, јас си мислам да престанам да го примам да си го чувам за нареден пат 560 денари е една инекција на ден Ќе им дадам уште ден два на ембрионите да се залепат на матката. Ама се мислам вечер на OpenFest со пиво и Архангел да ги примамам
Devojki pravev sega beta hcg izleze 678 maticniot vika malecko e ali neka e so sreka ajde mislenje mnogu sum vozbudena help
Сабота е. Никого нема да најдеш Продолжи ао терапија до понеделник. Во понеделник ќе ти кажат како после.
Честитки и лесна бременост.. Само споредба да ти направам, на 13 ти ден од трансфер бетата ми беше 253 ако расте двојно на 15 ти ќе ми беше 600 како мало? Трудно си, ич не му ја мисли...
Sega mu pisav na Ivanovski mi rece terapijata da ja prodolzamne mi spomna nisto kako maticniov . Fala na site uste ednas ve sakam