Девојки ве молам за помош затоа што јас веќе не знам кај да се обратам . Со тие благо покачени д-димери не можам да продолжам со ивф постапката , од 8 Спетември докторка даде мослење дека докторот што ме води треба да одлучи , а од таму ми рекоа мора трансвузиолог да каже јас не знам вакви параметри да читам. Мм беше во државна за мислење го вратиле дека не сум била нивна пациент. Кај да одам совет искуство , дај те ми памет затоа што веќе немам.
А да земеш упут од матичен за на трансфузиологија и тогаш ке им станеш пациент. Или пак приватно кај Кочо да одиш???
Zdravo devojki. Jas samo da ve pozdravam, me nemase nekoe vreme, no ne ve zaboraviv. Im cestitam na site sto vo meguvreme uspeale i bremeni se, i se priklucuvam kon site koi se bodrat i se spremaat da vlezat vo nova borba so nov obid. Imajte ubav den.
За КАРИОТИП отворија термини на Клиника конечно после 2 месеци.. Која сака нека си закаже, јас закажав сабајлево (иначе на приватно е околу 150 еур) Поздрав до сите!
otvori na stranicata na fondot kaj invitro ima posebno i ima obrasci ili ako nemozes da se snajdes preku maticniot ginikolog gi imaat obrascite i tocno znaat sto kako
Kolku vreme moze da se koristi klomifenot? Jas piev 2 meseci po red, pa pauza, pa uste eden mesec, pa pauza i sega ne mozam da najdam nitu eden doktor (od onie kaj sto odam na pregledi) da mi kaze dali e bezbedno da pijam cetvrt pat (so dve pauzi od po 1 mesec izmegu). Dali mozebi nekoja od vas ima slicno iskustvo?
Абе клексани им даваат на трудните за покачени дд мери,можат и тебе терапија да ти дада пред да почнеш ивф,што те мафтаат.Најди си трансфузиолог,или можеш и кај Кочо отиди си консултација до него е безплатна.Само кога ке се јавиш кажи и на сестрата дека сакаш да се вдиш и со него.
Site sme ovde borci i ke se borime se dodeka ne uspeeme.I jas ne bev mnogu aktivna ali ve citav celo vvreme nie se borime 6 god imav dve laparaskopii poradi zapusuvanje na kanalite i na kraj i dvata gi zapusiv i ete bidna . ke bide samo covek treba da ima jaka verba i maksimalno opustanje. Koga ke mi kazuvale taka sum se cudela ali veruvajte samo doaga od vnatre.
Добар и убав ден нека е. Сабајле се вратив од манасторот Острог. Запалив свеќа за сите од тука и за сите од 'Подршка' се помолив за исполнување на нашата желба. Ве гушкам сите до една
Jas sum so policisticni jajnici i maski faktor.Prvo ivf pravev vo plodnost kaj dr. Tase i uspesno, sega sum 25 nedela pozz
Првин ке одам кај докторката што ме прегледуваше во 8ми С. да и кажам да ми каже повторно мислење за тие д димери ако ништо не направам одма одам кај тој Кочо. Фала
можеш да си земеш приоритетен за на трансфузиологија, само види поназад феминкиве пишуваа како примаат пациенти со приоритетни упути пошто е лето и се наодмор, мислам беше понеделник среда и петок.јас испитував хемостаза таму со приоритетен си почекав ама ме примија.