Toa I planirav da se javam ponedelnik samo ne znam koe vreme pocnuvaat so rabota I da odam istiot den lele mnogu se nerviram
Јас правев во државна кај Тофоски за каналите. Ок беше самата интервенција и докторот Само сега немам канали, као морало да се прекинат Сега е професор и не знам дали оперира
a dali posle operacijata odma moze da se zapocne so invitro ili ima nekoj period za cekanje izvini sto ti dosaduvam
Jas imam praveno.Kaj Dr Trajkovski koj sega e vo New Born. Dobro pomina osven toa so ne me poglednaa posle intervencijata. Imav treska, bolki I morav da ostanam podolgo.Doma me pratijq so krvava vata na papok koja ne da stegase, grebese, umirav.Jas imav mnogu loso iskustvo no srekna sum so nemav nikakvi komplikacii.A kolku se ceka za in vitro neznam no sigurno ne treba da pocnes vednas zasto sepak e operacija.
Iskreno jas ne bev zadovolna aj da ne recam od uslugata i odnosot na personalot.Zatoa od togas sum po privatnite. No Trajkovski e dobar kqj mene pomina se vo red.
Uste malku imalo reagensi za trombofilija na imunologija denes koga se javiv taka mi rekoa za utre ke ima reagensi za ponatamu neznam bas
Мислам дека треба да помине некој месец, прашај си за сигурно. На ХСГ ти покажа некој проблем со каналите?
А за што те праќаат на лапароскопија? Ај ќе почекаме некоја од феминките да сподели искуство.. Мислев воглавно ради канали се прави
Јас прво хсг правев и каналите не изгледаа баш најдобро и затоа ме пратија на лапароскопија. Излезе дека се во ред. Правев на ГАК кај др. Трајковски. Тој ми рече сега одма фатете се за работа. Сепак за односи не ми беше баш. По еден месец правев инсеминација. Сепак ми требаше време да се почуствувам дека сум спремна. Па и конците после 10 дена ми ги извадија. Инаку како постапка не е страшно и комплицирано си продолжуваш нормално. Јас после два дена тргнав на работа.
@ana 2015 мене на лапоскопија ме пратија заради каналите. на хсг излезе дека и двата се запушени. Правев на Гак кај др. Трајковски. На лапоскопијата увидоа дека двата канали се во ред, но имало преграда (јас никогаш не сум била бремена, и не сум имала спонтан) но преградата ја извадија. 10тина дена имав боледување и неколку дена порано се вратив на работа бидејќи се чуствував одлично. Ми рекоа, само месецот по лапокопијата да мирувам, и за 6 месеци од неа, почнав со инсеминации едит: Извини @@nn@ по грешка таг.