A ti sto tolku si zapnala za mene ti sfakas ne mi se dopadna voopsto negoviot odnos ili ne jas ne sakam da se raspravam so tebe neznam sto tolku imam da se dokazuvam tuka toa e ne mi se dopadna voopsto nitu bev islusana kako sto treba ni nisto na mene ovoj doktor voopsto ne mi ostavi dobar vpecatok mi go zema upatot i napisa tamu i tolku ni rezultati da zeme da vide sto e kako e nisto bukvalno nisto samo dva tri zbora tamu jas sto mu kazav vo hodnikot i posle sestrata rece da odam da mi zemaat krv i ona mi kaza sto rekol doktorot a dodeka petlickovski me islusa mi napisa sto da ispitam mi objasni potoa se koga gi imase rezultatite a ovoj nisto i im kazav oti rez ne gi nosam kaj nego jas ne sakam doktor sto ne mi obraka voopsto vnimanie ete zatoa ke go poslusam nego on sto ke rece on mi gi dade i lekovite i mi ja znae istorijata
devojki jas koga ja izbrav newborn ne ja izbrav za vladimir ili za drugata doktorka posle edno neuspesno inf svativ deka ginekologot ne e tolku biten kolku embriologot a vo slucajot moj koga ke napravam razlika od bobam sistina i bilol ima ogromna razlika
Ај прво почни да пишуваш како што треба со точка, запирка, интерпункција, па расправај се. Ок? Едно те исто верглаш цело време. Петличковски, карање.. Трајков е толку смирен доктор, па да се расправаш со него, сериозно треба да се запрашаш што ти е проблемот. Ај сега така. Акумулирај си ти негативна енергија и расправај се кај стигнеш. Знаеш колку е тоа добро за општото здравје?!
Zeno ti sfakas ili ne neznam za tebe mozdq e dobar za mene ne e dobar bil dobar bil celo vreme samo toa go kazuvas neznam ama i ti si ista kako mene sto me zamaras so nego neznam
Jas kazav oti ovoj voopsto ne mi obrna vnimanie kako lekar ni da mi objasne sto kako nisto bukvalno nisto samo me prasa zasto sum dojdena i tolku ni za terapijata ne me prasa nisto ti ako si zadovolna neznaci oti i drugite ke bidat zadovolni od eden doktor site sme razlicni sestrata licno ona mi kaza oti se karal zavcera i so nea ne samo so mene
Не дај боже иста ко ти да сум! Ова е форум. Се кажуваат мислења, се дебатира. Ако сакаш нешто да напишеш и да немаш реакција има тема која се вика "испукај се". Во другите теми се дискутира. Ти имаш мислење, јас имам аргумент и така иде тоа. Е сега тоа ти што не сакаш да дискутираш и одма тераш на кавга, тоа е твое ниво. Ете така. Ти кажав, малку смени го видикот на светот. Позитивно малку.
Еве и jас да ви пишам нешто од моето изкуство може ке ви помогне во животот обавезно пред НСG да правите гинеколошки преглед затоа што мени матич. гин., ме испрати без никаква контрола. Отидов во Систина тие на пола постапка прекина, прашав што е ми кажа ништо а jас сум била веке бремена, го имат преместено бебето и после две недели завршив вон матерична, па операциа ми го извадиа и каналот, и плус како ова малку да е и операциата го има утнато Jегени го има вадено само пола каналот сега пак има резиц за вонматерично. Веке три години не можам да забренам направив едно ин витро во државната бол. неуспешно сега примам супрефаст за второ ин витро во Плодност. Ова ми се случи и ако мм ми е анестезиолог го викат колега а цело време си трчами по докторити и чеками по ходници. Не се караjте за нив хабе е
Немам што да кажам . И јас вчера бев разочарана и од доктори и болници и од све ке пукневввв. Се исплакав дојдов дома едно две пивца . Денеска нов ден убав сончев и "идемо даље до медаље" (Дино Мерлин). Нема откажување НИКАКО,додека мрдам ке се борам со сите сили . Ве гушкам
Секои ден ве читам и кога читам некоjа прашува дали боли HCG, за мене да ужасно боли, замислете на живо ми го преметиле бебето. Хорор мене ми е HCG
Нема откажувание тоа дефинитивно, борба само, ама има секакви случки,само треба да се трпи тоа е живот.
Да ве прашам нешто на првото ивф се боцнав со шприци готови со лекот внатре не се викале супрафакт не беа на шиши друго име го имам забораено многу болеа, ама сега супрафактот не боли или jас веки се научив со болка. Страв ми е , ако не ме болат дали значи немат ефект, во понеделник ке ми мерат хормони
Јас го имам од Адамоска ако сакаш побарај ги па они нека ти кажат број од Иваноски или да те поврзат ако можат.389 2 3099 560 и 389 70 381 199
za plodnost ic da ne si gubis vreme.trajkovski i nas ni rece ne gledam problem isto i lazarevski.razlikata e sto trajkovski e nonstop dostapen na telefon nema da se raspravas so sestri,te prima na pregled bez cekanje so meseci i mnogu analizira i razmisluva.i soprugot moj nekako se mislese ama sega racete mi idese da mu gi baknam.kaj i da odis samo moli se na boga.se ke si dojde.