Ajde sega pomognete me kako da go zapram nastinkata, strav mi e da ne mi pravi problem vo punkcijata, I ako sega se bockam so merional. Pozdrav.
Јас стасав до бронхитис. Дури и антибиотици мавам и вентолин спреј за дишење.. Докторката во Систина вчера ми рече не е проблем антибиотици битно да се подоправам. Јас сум со Фостимони - утре 6 ден. Инаку јас се справувам со Tylol Hot за температурата, чај со мед и лимон, супи, витамини, Аква марис капки за носот, се инхалирам со чај од камилица со морска сол..дури одам до таму да ја мачкам плуќата со свинска маст (ова мајка ми хаха). Многу споро ми поминува.. Ај ваљда за 3-4 дена ќе се опраам.
Јас вака за првото. Се подоправив пред пункција, ама не 100%. После пункција во Систина даваат интравебозно антибиотик и инфузија. После тоа ко нова бев
вчера бев кај Петановски, месецов ќе го правиме инвитрото. Почнувам со Пурегон на втор ден од циклус. По скратена постапка ќе биде, не од 21 ден.
Здраво мила, во некоја претходна порака читав дека си одела на озонотерапија во Филип втори. Мене од New BOrn ми ја препорачаа но ми кажаа дека ја прават само во анчевски исто,читајки на интернет и јас прочитав дека ја прават во Филип втори.Кажи ми те молам бидејќи си ја работела дали е истата терапија што ти кажа др.Бирол. Кога им пишав јас во Филип втори ми вратија дека е системска озонотерапија таа што ја бараат за инвитро.Како си задоволна од терапијата дали имаше некои резултати? Позз
@izmislena ми кажуваше дека овој пат кога правела со Ремедика, ставале повеќе течност во материјалот и мислам подлабоко го внесувале. @izmislena поправи ме ако грешам
Taka... Mi rekoa deka bila nekoja specijalna tehnika na obrabotka na spermata, so poveke tecnost i so pogolem procent na uspeh. Ne prasuvav poveke, ne znam ni imeto na tehnikata kako e - ama sepak se racuna za intrauterina inseminacija, samo razlicen nacin na obrabotka na materijalot. Samo oni go pravele toa...
Moze li nekoj da mi kazi dali imal negativen test za bremenost, a betata da im bila visoka?? Jas napraviv test ama izleze negativen ke poludam veke
Srcka ima mnogu slucai,testot doma negativen a preku krv pozitiven. Taka da samo smireno I proveri preku krv.So sreka