Ozonska terapija, intra lipidna infuzija i skrecing...site se za podobra receptivnost, odnosno implantacija na embrionot. A kade ke Vi preporacaat da go pravite...e to e veke komercija. Inaku sekade e isto. Samo poveke sreka sledniot pat I Bog so nas!
Да замолам дали може некој да ми одговори: боледувањето од гинекологот се отвара од ден на пункција или трансфер или како сакам? Минатава недела бев од општ матичен на боледување заради бронхитче (до 7 дена)..така што во понеделник ем на работа треба да одам, ем на преглед. Затоа, заради боцкањава и одењава по прегледи сакам неколку дена одмор да земам, затоа прашувам од гинеколог од кога го даваат боледувањето?
Mozes boleduvanje da zemes i dodeka gi primas stimulaciite jas taka napraviv vtoriot pat oti edna vecer se razbudiv so uzasni bolki vo jajnicite prethodniot den gi zgresiv inekciite mesto tri cetiri fostimoni si staviv
A jas pak povrakav od nego i glavobolki imav a koleska moja poveke meseci gi pie gajle nema ona e 46 god i se sprema za ivfvo sofija ke prave ivf e sega sakav da prasam dali e drug protokolot na rab na ivfkaj zeni nad 40 god ili ne
Vo Bugarija ima mnogu dobri doktori,mislam deka poveke vnimanie posvetuvaat bez razlika na godinite,tuka se e mafija za pari.
Кажувајте совет за болки во грло ептен ме боли а треба за два дена со стимулации да почнам со пурегон. Дали да купам хербион сируп...
Ново. Не постаро од 6м. Се имам јавувано јас во фонд да прашам баш за ова. Не заборавај дека не се мисли само на сликичките 4Д, извештајот од докторот е многу битен.
Фала многу. Купив прополис со пумпица за шприцање во грло, ми се олабави малку болката не можев да голтам.
Жени пролактинот само на трет ден од циклус ли се проверува?Ми беше покачен во јули пред ивф па сега сакам да го проверам.
Девојки едно прашање. Со Пурегон треба да почнам да боцкам на втор ден циклус. Јас денес добив но многу малку. Дали да го рачунам денов како прв ден циклус или да почекам утре да биде пообилно па од задутре да се боцкам. Вие што сте го поминале ова како направивте?
Може и друг ден да се провери но предходно да немаш односи, да не си била на гинеколог, да не ставаш вагиналети и предходниот ден да ти биде без стрес, кога ќе си смирена и кога ќе имаш непрекинат сон од мин.8 часа, но на 3 ти ден најдобро. А терапија тогаш не ти дадоа?
Почекај добро да пробие па тој ден рачунај го за прв, колку што знам и денес попладне ако добиеш или вечер следниот ден се рачуна за прв
Пиев достинекс месец дена пред инвитрото пола апче двапати во неделата.Дали ми се среди незнам докторот рече немало потреба да се провери пред трансфер добри биле апчињата обавезно го намалувале .Е сега помина месец дена од инвитрото денес ми дојде па сакам да си проверам.