I sve na rengen snimkata se gleda kako go imat premesteno bebeto,mozete da zamislete kakva bolka imav.
MIami! Sega jas so prasanja.jas sum dve neuspesni kaj lazarevski.Treto kaj Trajkovski sega se spremam .se ispitano ok slaba podviznost i mal broj.Mi predlozija ozonska terapija.Sega vrtam na tel da zakazam i skrecing.iaku imam 36 god.Ti kakov problem imase i kol.godini
А А ти си добила а трудна.Офлелее ами никој не проверува бременост пред хсг Мене седиментација и брисеви ми побараа пред тоа само.
E da toa e, najkriva e maticniot ginekolog taa znae deka zenata moze da bide bremena i ako ima menst. Treba da proveri pa da prati lugeto na HSG, 5 nedeli bremena bev, sega se macam 3 i pol godini nikako ne mozam bebe da imam.
Daj Boze i ti da ostanes sto pobrzo, ti do kade si so postapkata kakov problem imas,izvini sto vaka te prasuvam. Pozdrav
Мене телефонски ме избациа. Не ми ни дадоа ни можност за закажување термин за средба. Мислам дека поголема депресија од оваа телефонско откачување немам доживеано. мене кај и да е деновиве ќе ми дојде и сум прав балон. сигурно е од стимулациите.. енос еден месец помина од ивф. @bebaa ќе размислиме каде ќе го потрошиме наредниот ваучер.
Јас имав второ инвитро во август го правев,сега на консултации одам вев во нуборн,сакав и во плоднос ама ете ме откачи др,во ремедика се мислам дали да одам,ме влече нуборн.Проблем не се знае зошто не се фака
Денес бев пак крв и ехо. Естрадиолот од 180 скокнал на 280.. Уште денес само ќе се боцкам со 4 фостимона, у петок пункција.. Ми рече докторката дека оваа ситуација е многу ретка, да имам фоликули, а низок Е2, и дека изгледа ќе извадиме малку 2-3 јајце клетки (а може и ич или 1) и дека постоел некаков синдром фоликулоблабла..не знам точно како го кажа..ама у принцип празни фоликули. Додека ме гледаше на ехо едно 3 пати кажа неверојатна си..не и се верува и ми врти монитор и вика види што убави фоликули. Ја па у цела мука се смеам и викам фала никој не ми кажал до сега дека сум неверојатна. Ај што бидне здравје.. Бар ќе го пројдам првово ИВФ и за друг пат друг протокол.
Daj boze, ovoj pat sve da bide dobro I da imas bebe, mnogu e loso koga sve e dobro a ne faka, Go falat mnogu New Born, spored nekoi statiki sto gledase mojata maticen ginekolog, poveke procenti za uspe imase Plodnost zatoa jas odlucev za tamu, Gospod e golem ke misli i za nas.
Daj boze da ti uspe, jas napraviv 5 insiminaci ne bidna ama site razlicni organizmi imame daj boze kaj tebe da uspe.
Nemoj dase sekiras jas imav na tretoto invitro visok estradiol 13 folikuli samo 3 polni of koi edna samo se oplodi drugite bea prazni.Prethodnite invitra iMav ponizok estradiol po 6-7 folikuli site dobri.I edna da ima da se oplodi I fati dovolno e
Тоа ти е дрн дрн јариња. Empty follicle syndrom така ти кажа?! Саглам доктор ќе ти каже дека такво нешто не постои. Најчесто е резултат на грешен протокол. Потврдено од доктор и ембриолог. Ова мн често почнаа да го кажуваат. Работат по шема, а не индивидуализирано и после цаци е крив!