Me gledase na eho.Kaza deka sw golemi folikulite I gi ima poveke. Rece ke bide inseminacijata pa posle gore u soba pregnil u stomak. Polezav tamu I domq po pat katastrofa, tresenje creva mi se prevrtea. Odmaram,samo stanuvam po potreba oti imam bolki.Terapija so primas?
Е алал да ти е што издржиш толку јас не можев, а каде правеше кај кој доктор? Ти пуштам среќа за позитивен тест
Jas kaj Tase imav tri j. Kletki, dve se oplodija a na kaj edna ostana da se razviva, koja zavrsi so neuspesno in vitro. Vtoriot pat otidov vo Sistina, mi izvadija 12,sedum se oplodija. Ova cisto za sporedba go pisuvam.
Da prasam nesto dali dentata koga se pravi punkcijata se racunuva kako prv den do trasferot ili od utredenta se pocnuva da se broji.
Jas posle dve biohemiski bremenisti mi napravija skreching i toj ET so zamrznati mi bese uspeshen se do 6 ta nedela taka da i plus imam uredna matka sto nema pravilo ednostavno skrechingot e da gi isfrlat tie kilerr kletki da se podobri receptivnosta na endometriumot za da gi prifatie tie embrioncinja.Eve i jassobiram dokumenti za tret vaucer i Petanovski mi rece pak da napravime i ke se slozam zosto vroduva so uspeh kaj mnogumina
Devojki za tret vaucer sobiram dokumenti samo uste soprugot da napravi vtor spermogram prasanjeto mi e dali mora da se pravi eden drzavno eden privatno ili? Vase iskustvo
epa zatoa jas kako sto razbrav ke se prave hla tipizacija i sakav da si prasam zasto tocno se prave toa ispituvanje
Se dvoumam zatoa prasuvam sto e tocno toa dali soprugot da naprave hla ili ne denes sum kaj dr trajanova na kontrola za septumot sto mi go otstrani . endokrinologot dr iskra mi ja pokaci dozata na vit d oti e 24,80 a treba da e nad 30 za ivf da mozam za dva meseci da se spremam za novo ivf