I jas mislam se isit.estrofenot se po 1 mg a progynova se po 2mg mi gi ima dadeno da gi pijam 3 pati po eden
Од регистар на лекови https://lekovi.zdravstvo.gov.mk/drugsregister/detailview/51601 : 1 обложена таблета, бела содржи: естрадиол валерат, микронизиран . . . 2 mg 1 обложена таблета, светло-кафена содржи: естрадиол валерат, микронизиран . . . 2 mg норгестрел, микронизиран . . . 0,5 mg Само белата е естрадиол чист.
Fala mnogu togas da go pijam estrofenot 3 pati po 2 i sto saka neka bide, uste ednas fala sto mi pomagna gospod da te usreki
@stevemila има еден документ што го потпишува и мт, ама може да шкранеш потпис и ти место него. Темава е многу сензитивна. Некогаш два пати помислете пред да напишете нешто. Секој надеж бара, а не тука да го дотепаме со негатива. Чуда се случуваат!
со лесно нека ти е со висока бета да не радвиш.декортинот внимавај се пиел пет дена, јас не видов убаво во извештајот па го пиев 14.сето друго ќе го пиеш и понатака, мене аспиринот ми го укинаа во 7 недела сега сум само со клексан и фемибион по две заради мутацијата мтхфр. среќно
Втриот дел не беше за тебе Камо сите да го имаат твојот дух Беше во контекст на муабетот за годините.
Srcka ne mi e prva mene.Imav dve inseminacii, pa 4 neuspesni in vitra. Sea pak inseminacija da probam.No imam bolki.Minatite pati ne mi bese taka
Mi tekna otkako pisav ....mene deka mi e prva i neznam sto e normalno a sto ne ...se trudam da budam najpozitivna sto mozam i da ne mislam veke sto ke bide ...ama pustoto maz mi celo vreme me posmatra ..sekoe moe dvizenje grimasa ....se nadevam od utre na rabota so obvrskite deka ke go trgnam mozokot od ova ...
Ajde I jas da pisam nesto okolu godinite. Tocno e, sekoj saka da si ima bebence, barem edno. No nekoj porano, nekoj pokasno. Kako Bog resil. I porano pisav za godinite, a I nikot na forumov mi e Stara, tokmu za toa deka sum svesna za godinite. Ne smeete da mislite negativno I da se plasite se dodeka ste vo tie so godinite so trojka napred. E posle toa e poseriozno no nadezta ne zgasnuva. Sekoj so srekata. Jas imam 41....mnogu se, no sto da pravam koga partner najdov na 39, pa obidi, pa insem. pa ivf toa e. Borba za bebence. Potesko nema koga si svesen deka si epten na krajot no.... Znaci ne se sramam I ne se navreduvam deka sum staricka za bebe, no se plasam dali ke ima, sekoja od nas se plasi, zatoa I spodeluvame tuka na forumot. Eden den site ke se raduvame. Izvinete za dolgiot post.
devojcinja,zenicki so neuspesno in vitro pozadi vas....citam statii i cuda sega...kazete mi sto ve sovetuvaa ponataka doktorite,,,citam nekoi pravat ispituvanja za genetski mutacii...spored vas mislite li deka e neophodno vakvo nesto?i kade se se pravi?citav za na klinika ,se zaboravale so rezultatite,po dva meswci cekanje...fala..
Mozes imunoloski, genetski I transfuzioloski ispituvanja da napravis. Jas pravev del vo drzavna no poveketo na privatno vo hemolab koi kostaa premnogu.