Со двете во стомак, така си бев навикната. Фраксипирин можеш и во рака. Јас ете уште со клексанот во стомак се боцкам.
i jas pravev punkcija bez anestezija doktorot mi preporaca taka bidejki imav samo 4 jajce kletki a koga e pogolem brojot pravat so anestezija
здраво женски, јас во саботата правев инсеминација . Првите неколку дена имав болки во јајници, некое чудно непријатно чувство до долен дел од стомак. Деновиве немам некои јаки болки , одвреме навреме некоја болка мала, и повремено осекам како пулсирање во стомакот. градите ми се осетливи особено кај брадавиците . Не знам дали ова што немам болки е знак за успешна или неуспешна инсеминација. За тест на крвта ми закажаа на 8 октомври ако до тогаш не добијам. Некое мислење?
Феминки,може да ми кажете како се движи % на успешност на интраутерините инсеминации по приватниве клиники во Скопје?
Zdravo devojki. Jas samo da ve pozdravam, odamna ne sum pisala. Isto taka i da se cekiram, povtorno sum vo proces, vo vtornik ke mi kazat den na transfer. So sreka na site koi cekate rezultati, i so lesno na site koi planirate da pocnete ili veke ste vo proces. p.s. Ke ja smenam i slikickata, da vidime nova dali ke mi donese ubava novost ovoj pat
Odgovor za vaucer ke cekam slednata nedela. Komisija nemalo prethodnata, pa tie sto bile za prethodnata ke gi razgleduvale ovaa nedela, ovie za ovaa nedela se odlozeni za narednata nedela
So sreka milicka, ovoj pat ke bide USPESNO, mora da bide! Te gushkam... Inaku i mene oddamna me nema,iako ve sledam redovno. Vo Oktomvri se spremame za transfer so zamrznati embrioni.
Ajde, so sreka i so lesno, da se prefrlame veke vo trudnicki muabeti. Kaj mene isto krio-ET ke bide. Posleden embrion, da go vidime junakov sto ke napravi.