И јас да пријавам 12 фоликули од кои само 4 се водечки вечерва стоп инекција, утре слободен ден а понеделник пункција во 10 и 30. Поздрав до сите и трпение спасение како што велат старите. Ве гушкам сите.
@emkaemka Уште два месеци имам а документите се при крај Време е да се префрлиме сите во труднички и мајчински..
Eh so mi e ubavo na dusickava koga ve citam vaka pozitivni, jaki, srekni i pokraj teskava borba so ja vodime. Jas sum vo iscekuvanje so inseminacijava, simptomi za dobivanje si imam e sea so ke bidne Gospod znae.I jas pri kraj so kompletiranje na dokumenti za vo fond.Pa spremna za sledna bitka.I
Женски да ве замолам за совет. Во понеделникот правев трансфер, а денес почна да ме зачешува и да имам бело прање таму долу (ми спомнаа може од прогестеронот и другиве лекови реакција?). Со години не сум имала со тоа проблем. Што да правам? Како да го средувам тоа сега во исчекувањево до тест? Однапред благодарам.
Mozes kamilica caj da se odmivas ili soda edno lazice vo voda I da se mies. A najdobro da se javis kaj Dr
Ti blagodaram milicka...istoto sto ti ni go posakuvas, jas ti go posakuvam od dnoto na dusickava! Te gushkam silnooo!
Gi spremam poleka dokumentite za vo fond mi ostana samo 4D i brisevi i pustam najkasno za 10dena pa so Gospod napred ....Te guskam najsilno zence .....