јас бев пред 2 недели и бев пред 8 таму и мислам дека во 8 отворија ... моја препорака е да си отидеш порано, ако си со приоритетен упат мораш прво на главен шалтер да одиш и ако одиш порано книшката ќе ти биде меѓу првите ... јас иначе заглавив таму 3 саати ... може таква среќа имам
eh tie nivni greski nie skapo gi plakame i jas poradi nesposobnosta na maticnata sega imam problemi 3 godini ne mozese da vidi deka imam intramuralen miom od 3 santimetri
Ај девојки , ве молам за совет .. Денес 4 ден од трансвер , стомакот веќе не ми тврд како вчера. Не знам што да очекувам , но не ми е исто како вчера што беше. Некако се разочарав , ве молам за совет како ви било на вас . Зборам за тие и со негативен , а и тие со позитивен тест како ви било овој период после трансвер .
Почна пак да се замараш? 4 ти ден веќе е поминат денот на вгнездување или е или не е... Тврд стомак не игра никаква улога, мене ми е уште мек а сум 15 та недела и? Не мисли негативно бокаче за тепање си, уживај и број си ги деновите до тест, а јас предосеќам дека ќе е позитивно, доста се измачи.
Фала на одговорот. Јас бев таму 7:30 али отварале од 8:20 така да и ја заглавив два саати, имаат триста процедури дур да дојдеш на ред за боцкање. Поздрав
Само што ми се јави ембриологот сите 10 ембриончиња биле супер утре во 2 саат ни закажаа трансвер. Се превозбудив
I jas mislam, deka stomaket nema vrska dali e tvrd, nema simptomi rano e mislam, jas 8 den ama imam epten bolki kako veke ke mi dojde, tri dena vaka sum so bolki ne znam zto znaci,gradite nekoj den me bolat nekoj den ne, i jas ne znam sto da ocekuvam.
Замислете колку години чекавте и овие 5 , 6 дена што треба да почекате ке ви се видат како 5, 6 минути. Гушкајте си ги мешињата и уживајте тука сме ние да ве бодриме.
Daj boze... se obiduvam da bidam maksimum opustena. Mnogu mi pomaga forumov i site vie, ubavo e koga imas so kogo da gi spodelis cuvstvata, koga znaes deka ke te razberat i ke ti ja dadat potrebnata podrska. Ti blagodaram , Vi blagodaram na site.
Ми се јави ембиологот сите 11 ембриони одлично напредуваат ќе чекаат на природна селекција и трансферот ќе биде на 5ти ден. Уфф се возбудив.