Zdravo devojki imam nekolku prasanja za vas pa ke ve zamolam da mi pomognete...Vaka utre ke idam kaj maticnata daa podese elektronska prijava za invitro i prasanjeto mi e dali vednas po podnesuvanjeto na od kaj maticnata mozam da gi odnesam dokumentite vo fond i od kolku do kolku saat primaat dokumenti vo font...i dali mora maz mi da odi so mene ,treba li negde da se potpise ili ...Ve molam za pomos da znam so da pravam utre dali da dojde so mene da ne idam sama za dzabe ..pozz i fala vi odnapred sekoj odgovor mi e dobrodojden
Mila bokace, vo ovaa rabota, pravilo e deka nema pravila, nema sporedbi, nema sigurni simptomi....opusti se, cooliraj, gali meseto i uzivkaj...te gushkam!
Dvajcata treba da odite so licni karti i zdravstvena legitimacija. Dvajcata potpisuvate dokumenti, a moze da gi podnesete bilo koga vo tekot na rabotnoto vreme. Inaku, za site ovie raboti bi trebalo da te zapoznae maticnata. Stom utre ke odis, dobro bi bilo da ja prasas i da ti dade podetalni informacii. Srekno!
Jas utre pak treba da se javam na imunologija da prasam za rez minatata nedela mi rekoa oti od antitelata e gotov no toj od genetskoto i od hla ne e ako e gotov i toj rez treba da se dogovaram so doktorite koga da odam da go zemam i da im go odnesam
Јас електронски се пријавив петок, понеделник - вторник поднесов документи. Се ми беше пополнето од дома, никој не го побара мм.
Se javiv vo new born. Mi kazaa test duri na 21den.Kazav deka imam bolki I mi kazaa utre preku krv.Taka planiram zdravje
da pravev izutrinava i toj pokaza negativen narednive denovi ke proveram preku krv pa ke vidime se tesam deka mozebi e rano da pokaze