Каков сака да е тестот на 10ти ден е со многу многу помал процент на точност. Направи тест преку крв за ден, два да си знаеш за сигурно.
DuchessAnn, labaratorijata vo Sistina raboti 24/7. Provereno. Jas pravev analiza za estradiol pred nekolku nedeli bas vo nedela i na 08 septemvri koga bese neraboten den, i togas im rabotese labaratorijata.
Mojot rez vo vtornik ke bide gotov od imunologija i togas ke odam da go zemam se nadevam oti se ke bide vo red samo
Jas na prvoto ivf, i ako primev utrogestan dobiv vo vreme nikakvo zadocnuvanie, pocna kafeavo. Vo sekoj e razlicno.
хм?! Сте испитале прогестерон?! Ако има доволно не треба да добиете. прогестеронот влија на крварењето. Кај нас на сите иста доза тупни прогестерон и шибај! @stevemila тогаш имаш добар знак Јас верувам!
Jas ispitav vo avgust I bese vo red.Jas ne razmisluvam dali mi kasni od progesteronov ili sum trudna. Ovoj pat nekako protiv sama sebe sw boram so duri ni test ne sum napravila. Cudo. Vremeto ke pokaze so ke se desi
мислев прогестерон по овулација. не така. Од бројот на фоликули има точни бројки колку треба да е и колку треба да се дополни со терапија.
Ne se zamaram be srcka sea do tolku. Ako mislev vaka ke trebase site ovie 9 god da gi pominam u Bardovci. Sea so e toa e.I da se ubijam isto mi e.Ili kw dobijam ili nemq.
И јас инсеминациите кога ги правев примав утрогестан 2 од 200 и си добивав редовно. Сега зимам 3 од 200, и нус појавите од нив ме вадат од кожа, плус долу тече и боли стомак како да имам добиено.
Isto I jas.Ova mi e treta inseminacija.No I so prethodnite 4 in vitra dobivav redovno. No sekogas ne e isto neli?!Plus I teloto si se menuva.Godinite pominuvaat .Na 22 ne bev ko sea. Se si e do vremeto. Samo Gospod da e so nas nie mislele ili ne nisto nema da smenime
Jas za vreme inseminaciite ne primav nisto za tretata inseminacija i na rabota odev znaev oti nema sansi so tolku los spermogram da bidat uspesni barem taka mi rece dr trajkovski i da ne primam nisto po i pred inseminaciite a i plus vika ti imase strasno hormonsko poremetuvanje so prolaktin nad 80 i tsh visok i ne samo prvata inseminacija primav klomofen i stop inekcija ne mi teknuva kako se vikase i utrogestan
Dr trajkovski na vtorata inseminacija dade preporaka odma da se ode na ivf no ovie me vratija i napraviv uste edna treta po red i od prvata dokumentot im go dostaviv i togas koga otidov za treta inseminacija kaj trajkovski doktorot se smeese oti mi baraat inseminacii so tolku los spermogram i sega koga mu kazav vo januari koga bev kaj nego oti spermogramot sega e super ostana ocuden kako e vika ova mozno e mozno e mu vikam mojot soprug imase nedostatok na vit e