Devojki dali 2,1 TSH vlijae za vo ivf proces? Drugite hormoni mi se vo red samo prolaktinot e do 24 a mene mi e 21,3 i dali pravat problem za vaucer ? aj ve molam za sovet iskustvo? Srekjno na site iscekuvalki navivam i stiskam palcinja za visoki beti.Mora devojki da uspeeme eden den.Jas sum pri kraj so dokumentite za tret vaucer i ke pisam koga ke gi pustam
Jas mislam oti ne pravat problem bitno e oti se vo granici na nirmala megutoa so tvojot endokrinolog ili ginekolog gledajte da gi simnete
Meckicka, imas nekoi preporaki kako moze da se podobri spermogarmot? I nie imame problem so spermogramot, dijagnozata e namalen broj i podviznost na spermatozoidi. Pravevme prvo invitro pred dve nedeli ama zavrsi bezuspesno.
Imam treba da pie maz ti vit a c e cink i selen da jade jatki maticen mlec isto med domasen med ne od market lazen domati neprskani piese edno vreme i profertil od avstrija
Јас имам проблем со прогестеронот и со денови не сум била во тоалет пробав со сите совети и со чепчиња дури три ставив деновиве и ништо. Почна и лошо да ми станува. Утре ми е трансфер деј. Смеам ли да се напијам линекс или некој лек за протерување. Фала.
Така е, сите што сакаме бебе да ни подари господ нема поважен приоритет во животот џабе и работа и образование и пари ... сите да си се радуваме со срцки во раце.
So sreka i so lesno neka e, ajde, narednite 9 meseci da se citkame vo trudnicki muabeti. Za dva dena vi se pridruzuvam i jas. Ajde vo meguvreme da procitame i za nekoja visoka beta
Vaka luge jas navistina veke 4 dena imam menstrualni bolki mislam ova ne e normalno, samo sto nema krv sigurno od prolietexot nemam krvarenie sto mislite vie. I mnogu mi e zal za maz mi mnogu raboti sam vcera do 1 noke ima cisteno imavme majstori, greota se namaci sam, a ako testot e negativen a da pravam utre test preku krv ke pokaze li utre e 11 den na transfer so se denot na transfer.
Ќе покаже, мене ми покажа на 9 ти ден од трансфер преку крв рачунајќи го и денот на трансфер.. Симптомите се исти како за добивање,не се базирај на тоа. Среќно