E toa ke ti napravi samo loso nisto dobro.Od iskustvo ti zboram. Na site 4 in vitra mislev ke dobijam I celo vreme toa u glava I dobivav duri I pred vreme. Vo bitola dr se cudese kako so terapija jas dobivav.Toa e psiha, strasna rabota.
Navistina, more jas kako da nemam drugo da mislam, se trudam gledam filmovi, igri si igram, abe sve probam nikako ne mi izleguva od glava. Gospod da mi pomogne drugo nisto ne mozam, fala na vas za podrskata ke se obidam poveke.Pozdrav
Fala duso mnogu eve malku se smiriv so mislenieto i bolkata ja snema, navistina od glavata mi doaga, ti koga ke gi podneses dokumentite znam deka trebase da zemes rezultat go zede od imulogijata ili ne.Pozdrav
Vo vtornik ke go zemam i mmtreba da zakazam za nego termin za hla i ke spremam dokumenti potoa za ivf
napravi test preku mokraca jas pravev na 11 den od transferot i mi pokaza negativen jas go pravev testot sun life od zegin toj veke pokazuva koncentracija na hcg od 10 a ne kako drugite od 20
Жал ми е срцка. Имам некое чувство дека утре и јас ќе ти се придружам. Само напред... Ќе биде еден ден.
И мене сабајле ми покажа тој ист тест негативно (нејќев да ви кажам дека не издржав ама ај), исто на 11 дена по трансфер. Прв пат ни е ќе го биде. Утре крв колку да бидам сигурна, не се знае..
Ја амерички рачунам "11dp3dt" (11 days post 3 day transfer = 11 дена по трансфер на 3ти ден) хахахаха.. Од читање по странскиве сајтови така ми има влезено у глава да бројам. Како и да е ..
Duchessann jas utre te cekam da se pofalis so visoka beta a ona sto razmisluva negativno ke bilo nema da e negativno
Devojki..Dene's 13ti den od ciklus,seuste imam bledo crvenikavo po mokrenje samo...uste li od progesteronot mi e toa sto go primav???znae nekoj?I pred mesec neuspesno in vitro,Sega sakavme so dr da probame so inseminacija ,za da imame za preku fondot,ama so klomifen stimulirana od 3ti den Na ciklus,ne porasnaa folikulite BA's.Dene's Na 13ti den,se13mm,is to kako pred dva dena,I dr vika nema osnova da pravime...pa dr cuklus vika plus so nekoja inekcija...IMA li nekoja vakov slucaj,so e rabotata?dali od pregolema stimulacija sto ja primav za invitroto,klomifenot slab ispaga?stvarno neznam veke...hormonite GI proveriv ,se e OK,ama folikulive izneverija...