а како ти дале кломифен после ифв?колку што знам треба 6 месеци да поминат за да се исчисти организмот од терапиите затоа и фондот не дава ваучер пред 6 месеци? не играј си со хормоните одмори го малку организмот
Девојки како сте Јас сум супер болките се намалија. Дали ви имаат кажано дека после трансвер лицето ви е сменето хаха Е денес мене ми кажаа дека лицето ми било сменето Да направам еден абтејт од тоа што чуствувам : - малку умор , пупките болни на допир и некако стемнети се - главоболки не многу страшни . На моменти ништо не чуствувам , на моменти сум со променливо расположение. 6 ден од трансвер . Хауцинирам или ок е ова. Знам досадна сум , но прво инвитро па не сум упатена што и како се случува понатаму
Здравје ќе видиме. Абе и мене ме мава некогаш негативност, некогаш тага- прееска плачев од онака што ми дојде (а не сум плачка верувај, хормоните ме будалат). Како што вика маж ми ако е позитивно ќе ти купам парче чоколадна торта да се заблажиш, ако е негативно литро вино..како и да е убаво ќе ти дојде. Хахахаха... Секој се надева на најдобро, ама сум научила дека и лошото е нормално и дел од животот. Само да се тера напред. П.С. Повеќе ме нервираат мајка ми и свекрва ми него се друго.
Јас имав 3 инсеминации ама 5 обида. 2 пати не ми растеа фоликулите и едноставно се откажавме, дури гонал се боцкав/примав со едниот од тие обиди. Нормално е некогаш да се има ановулаторни циклуси, или да не растат фоликули.
Za umor I glavobolki da ne zboram, umrev.Denes bev do market da si pazaram ke se onesvestev. Me obli vrela pot,usi mi zueja ko helicopter.A toq so osekas se e normalno premnogu hormoni se I se poremetuvame hahaha samo relax.Inace o mene mi se smeni liceto,vakva sum
zdravo stevemila sakam da te prasam kolku te kostaa ispituvanjata vo hemolab i jas imam neuspesno in vitro i edna zena sto ja ispituvala krvta tamu mi gi preporaca i jas sakam vtoro in vitro da pravam kaj tatjana vo ny born kakvo e tvoeto iskustvo so niv
Zal mi sunny, taka trebalo da bide. Odmori, sozemi se, i povtorno vo frontot, nisto ne gotovo se dodeka ne pobedime.
Devojce, a da odmoris malku? Ne odi be duso edno po drugo, ne go izmacuvaj organizmot so tolku hormoni. Ne odi, ne e masina.. ti zboruvam od iskustvo. Tri gi pravev edno po drugo, i sto... si dokazav kolku ludo tvrdoglava moze da bidam. Na kraj celosno mi padna imunitetot i dve nedeli ostanav pod sitemi vo bolnica. Daj si malku vreme, veruvaj, ke bide, no ne so glava vo zid. Napravi pauza barem dva meseci, a potoa ke vlezes odmorena, po sveza i sto e tvoe ke si dojdi.
Hemolab uh.Preskapo. No iskreno vredi. Ako mozes da si dozvolis voopsto ne razmisluvaj. A new born zadobolna sum srcka. Imav inseminacija seq tamu.
Zavisi so se ke ispituvas. Kaj mene bese se I sesto.Prviot pat plativ 28 iljadi den.Srcka ke ti kazam posle so se ispitav, ke ti pisam
Си призна дека брзаше, остај почекај се се случува со причина ќе биде кога Господ ќе сака, а ќе биде верувај ќе дојде и тој ден @stevemila што се мачиш направи си тест да знаеш на што си. Ти пуштам среќа