Antitelata gi ispituvat i na imunologija i e poevtino vit d jas ispituvam na klinicka biohemija e 100den
На Viber и пишав на докторката дека негативно ми излегло преку крв на 13-ти ден, ми рече не прекинувај со терапија до понеделник и пак да испитам тогаш. За секој случај, за 100 посто сигурност. Ааааааа...ај ќе издржам со посраниве утрогестани до понеделник, иако за џабе. Ама како и да е не сакав на своја рака да прекинувам терапија, морав да прашам.
Фала многу ќе се потрудам да не се оптеретувам со ништо и да не читам ништо околу тоа, што е направено е направено и реално не можеме да влијаеме така што само позитивна енергија и чекам резултат. Посакувам среќа на сите што сме во оваа каша l:
Zal mi e mila, ke uspees naredniot pat. Takva e ovaa nasa borba, pagame, stanuvame i prodolzuvame. Iskoristi go periodov da se odmoris, da se relaksiras, i obnovi si dokumenti proveri koi datumi i rokovi na vaznost ke ti istecat. Nema pravilo duso, i super embrioni, i super endometrium, no ete, organizmot nesto ne bil podgotveni ne bidnalo. Moj sovet ti e da otidis kaj dr Dejan Trajkov na klinika, imunologija. Da mu kazis istorija, i da pobaras toj licno da ti kaze sto da ispitas. Covekot e prekrasen, priemciv, razgovorliv i nema problem da ti objasni se sto ne ti e jasno. Ottuka ke znaes i sto upati da si zemis. Isto, skrecingot stana nesto dosta aktuelen. Velat ja podobruva receptivnosta na matkata. Imalo tamu nekoj geni koi mozno bilo da se zaspani , i so skrecingot doagalo do nivno budenje. Razgledajte ja i taa opcija. No isto taka razgovaraj i so doktorot sto ponatamu, baraj nekavo objasnuvanje, nasoki za ponatamu.
Така е, апсолутно си во право. За релаксација не знам, колку ќе можам, едвај чекат волците (шефовите) да се вратам на работа. Фала многу на советите. Ќе ги применам и ќе одам на плус испитувања во наредниве 6 месеци за мирна душа. На раат полека .. Секој месец по нешто. Подобро сега, по едно неуспешно инвитро, да се открие ако има нешто лево, отколку да чекам повеќе. Битно понеделник последен ден на боледување, откако ќе завршам по лекариве да потврдам негативен тест (бла бла), ќе му мавнам за инат ракииче и винце за ручек. Хахахаха..
Jas piev vrkuta i macina treva i jadev zrna biber i piev caj od zalfija ama nemase rezultati....i med so ren i od toa nemase efekt ama kaj site e razlicno ..probaj si i so sreka
Od sinoka pocnav da imam kafeav iscedok. Koj denes e poobilen. Sega napraviv test radi reda I nisto,negativen
..не ми е јасно ? како може да се обработи сперма? и само тие го правеле тоа ? ..ме интересира што е тоа инсеминација ? ајде кажете ми
Вркутата или бисерок е за регулирање на циклус, за матката, ако си имала спонтани ...ја купив јас од бит пазар ама не го пиев