Sega mu pisav na maticnio ginekolog, dali ke mi vazi za vo fond onoj rezultat od hormoni so go pravev na endocrinologija. Prativ i slika od rezultato. Rece ok e I vazi.Dobro so nema da me bockaat bar za ova ke spasam gz.Da mi prestane krvarenjeto mikrobioloski brisevi,infektivni, pa sk za 4d.I prakam.
После колку дена би добила мензис откако ќе ги прекинам утрогестаниве и другава терапија? Ме пуцаат јајнициве, мислам ќе ми експлодираат, и кичмата исто, стомакот ми е подуен како балон плус од нив, едвај еднаш на ден одам на бр.2 во wc... ама до утре морам да ги примам, и за секој случај пак тест да правам.
Vo strumica na oddelenieto za ginekologija pravat4d steve ako nemas praveno histeroskopija napravi podobro otkolku4d da jas imav spontani i zatoa go pijam sega cajot
Pravese eden dr samo vo drzavna.Izbega otide vo sk da raboti.Sega ostanaa se retardirani dr.Ne bi da rizikuvam. Em dobar pregled em soping vo skopje,da se raspolozam malku
Pocnaa moite menstrualni bolki tocni kako svajcarski saat sega samo cekam da vidam dali ke protece ili.na 8 ke imam negativen test
Dobro utro feminki Neka ovaa nedela ni bide ispolneta so mnogu oplodeni jajce kletki, uspesni transferi i visoki beti !
Ne se sekiraj duso ne mora da znaci i jas imav menstrualni bolki tri dena ama ne protece nisto deneska pravam bhcg pa ke vidime zdravje.
Ke mi go priznaat li vo fondo? Sega se javiv vo new born. Tie nemaat 4d so vaginalna sonda, a mene mi treba toa
Жал ми е @NNA @stevemila @DuchessAnn Тешки се овие моменти... Главата горе! Одморете се и физички и психички, соберете сили, и борбата продолжува