Баш ми е жал. А се надевав барем кај тебе да беше позитивно. Ништо, ќе се тера понатаму. Само напред... до победа. Инаку прочепкав онака на Мој Термин, колку да видам како оди, да си знам од ноември да почнам со плус испитувања (првин да се одморам и да се исчистам од хормониве). Како е можно да нема термин ниту на трансфузиологија (за испитувањава што ми ги спомнавте), ниту ендокринологија (сакав преглед да си закажам), ниту на ГАК (за кариотип). Не е нормално ова. Зарем се мора со приоритетен ебаго, па буткање и чекање...Ццццц... Имаше термин само имунологија, кај д-р Дејан. И како тоа термин ќе закажувам - нели треба упат и од мажот. Или само за мене зимам термин и упат од матичен гинеколог, а мажот си зима упат од матичен лекар без термин??
Fala vi na site, kako Gospod nema drug kako ke kaze toj taka ke bide, Daj boze site da docekate da imate bebe vo race. Pozdrav
Sledniot pat ke bide uspesno koga jas mozam da ostanam pozitivna posle 12 god uste malku borba morate i vie da ostanete pozivitivni
Stevemila prv pat ke pravis I vitro vo new born inaku I jas sakam da pravam vtoro tamu pa me interesira kakvo e tvoeto iskus tvo so niv
Devojki 4d mora da bide so sonda ili?Kako baraat onie vo fond?Eve momicka mi pisa deka nejzinoto bilo bez vaginalna sonda pa I odobrile. Aj kazete iskustvo znae li nekoja.Neznam so da pram. Koga ke prestane krvarenjevo treba da odam kaj dr pa da iskoristam I 4d ako moze bez vaginalno eho
Jas kolku sto znam e so vaginalno eho barem taka jas pravev kaj Organdjiski vo Stip e sega sakam da go prasam maticniot dali pravi da ne pleskam tolku pari ako nema ke mora i jas opet pravec Skopje oti kaj Organjiski e 4000e sto e mnogu mnogu e...
А што? Се плашиш од вагинално ехо? 4 Д нормално дека е со вагинално ехо мери се докторот ти дава и сликички, објаснува се детално што гледа мерено и сликано
Strav?Odamna zaboraiv so e toa.Ne e vo prasanje toa tuku vo new born ne im bilo 4d so sonda.Pq da ne trcam niz sk po bolnici toq me interesirase
@stevemila веке и јас грешам мнгоу работи. Ама колку што се секавам, само откопчав панталони кај Гетов, не ме гледашесо сонда. Барав опција каде би ми било најблиску и најефтино, пошто веке ми беше преку шија. Ама ете, ми го одобрија од фондот. + кога др Гетов ми го спремаше, имаше некоја печатна грешка во некој збор и Органџиски ми објаснуваше како документот не ми вреди ништо, ама ете. Немав проблем со ваучер.
@stevemila @NNA @DuchessAnn @Natasa. P со лесно Мила, до висока бета за две недели , само позитивно и смирено @Zaljubena111 доби одговор ?
Taka mi kaza sestrata na tel preeska. Rekov deka sakam da napraam I 4d koga ke odam na kontrola.Rece deka ne im e so sonda a vika tebe ti treba za vo fond vaginalno .Neznam aman veke
Mene i na gak mi pravea 4d po histeroskopijata sega videv na izvestajot posto utre se spremam za sk da odam a dr trajanova mi gi pobara tie izvestai posledniot pat da i gi odnesam mi kaza pak da gi videla iako ona me gledase togas na 4d vo juni so sonda