Rano e, samo sto vcera ispitav bchg koj bese negativen deneska go dobiv redot, ima vreme da talkam po doktori 6 meseci.
Баш добро го кажа...талкање.. Хахаха... Јас имам среќа во несреќа што државна болница ми е на 5 минути од работа.
@pandelka нормално дека ќе се пронајдеш . Ова е ''период " кој трае со години, кај што се мисли дека нема крај. Еден милион врати , болници , доктори , операции , разочарување. Да не продолжувам сите си ја знаеме маката. Е за мене е тоа жена лавица , која и колку да е тешко пак се има насмевка на лицето и жебла за подобро и успех. Ти си прекрасна личност. Те гушкам
Jas gi primav 5 dena pred ET so zamrznati embrioni i prodolziv do 12 ti den od ET no mi napravi uzasna alergija plikovi ko so pegla da sum se podgoruvala,cesanje uzasno ina kozno bev mi dadoa djindjira sprej za bebinja mi se smiri no prodolziv so apcinja Dabroston isto progesteron i plus stabav Crinon gel sabajle/navecer i da ostanav bremena no do 6 ta nedela i pokraj terapija jas napraviv spontan abortus...taka da ne se zamaraj mnooogu devojki poznavm sto se bockaa progesteron depo i ostanaa bremeni i prolutex pa isto si rodija..Gospod kako ke kaze taka no za site nas cuva decinja da ni podari
Ne se plasi i drugi feminki ostanaa bremeni i rodija so ovoj leinder mutacija se bockaat kleksan skoro cela bremenost i ete si rodija..Sto ti rece za Neofolik meta da ja pies po 2 na den ili?
Здраво на сите. Форумов го читам веќе некое време. Ми треба ваша помош. Читам дека сте правеле некакви генетски, имунолошки и незнам какви се не испитувања. Ако може некој да ми пише што се сте испитале и каде за да барам упат да одам да испитам. Инаку кај нас има идиопатски стерилитет. Нема никаков проблем ниту кај мене ниту кај мм. Имаме три неуспешни инсеминации и едно ин витро. Единствено после ин витрото докторот ми рече дека јајце клетките ми биле со послаб квалитет. хормони добри, канали проодни, спремограм одличен. Сега имам ваучер за второ, ама сакам да испитам се пред да почнам со постапката.
Јас знам дека до сабота има многу време и знам дека до тогаш ќе почне фино лепо да се дуплира бетата!!!
Zal mi e bokace, site pominuvame niz ova, no prodolzuvame ponatamu se do posakuvanoto. Ako ne ovoj pat, sledniot ke uspeeme. Odmori kolku sto e potrebno i povtorno vo ringot. Te guskam. p.s. Sepak napravi go testot kako sto e predvideno, na 14-15 den. Cuda se slucuvaat..daj boze da si izbrzala.
Pocnav so superfaktot vcera pa so gospod napred do kraj na oktomvri mi e prvoto invitro se nadevam I posledno, iako ne pisuvam cesto no redovno ve citam tuka, samo napred devojki I pozitivni misli I uspeh na site posakuvam od srce!! Koga se omaziv ne ni pomisliv deka moze jas da pominam niz se ova no ete go proagam toj pat so nadez koja se uste ja imam. Imajte nadez, veruvajte
Od 3ti den od ciklus pocnav da pijam femara.Pa dve tri kontroli. I otidov toj den mi merese folikuli, mi ja napravija inseminacijata pa primiv pregnil. Terapija Utrogestan i aspirin koj go pijam dve god veke.Neuspesno bese.So sreka
Ви благодарам на сите Сите сте лавици мој.. Си продолжив исто како и предходно како да не било негативен тестот , си ја примам терапијата и си се молам да било рано. Имам уште 3 дена надеж