ако има некоја феминка да ми даде адреса и како точно го пратила потребниот документ, доколку била вратена од фондот.
Исто како првите документи, одиш во фонд со бараниот документ и со документот што ти го пратиле по пошта за што си вратена
Kaj Organgiski 4 iljadi. Nenormalni Dr.I jas ke zemam upat I na klinika mislam da si odam.I takq ke odam za sk.Zosto da frlam tolku pari
Zdravo Devojki. Samo sto go napravivme transferot, ke si polezam eden cas sega i si go nosime bebusot doma. Pustajte sreka da bidne ovoj pat
Среќно Натич, ајде овој пат со две срценца наеднаш, да заборавиш на минатото. Само смирено и позитивно. Ти ја пуштам најголемата среќа на цел свет еден тон вакви за тебе и за мешето идно
Денеска на петти ден трансфер (без денот на трансферот) направив тест за прогестерон. Испадна 37. Ми рекоа дека е одличен резултат.
Kakvo e pa sea toa ispituvanje? So li nema da izmislat dr.Samo da praat stres znaci.Srcka uzivaj I se ke bide dobro
Zdravo na site, jas konecno sobrav sili za vtoro ivf i pravev hsg, denes go zemav rezultatot i mi pisuva deka treba da pravam hsc, dali nekoj pravel i kakva e taa intervencija?