Јас правев ХСЦ (хистероскопија) - отстранување на септум (преграда) во матка. Веројатно ти пишува за што треба да се прави ХСЦ?
Denes prva smena bese, javi se na pult ke ti kazat tocno za koj den ti treba info. A zakazuvanje kaj sestra Saska. Ti treba brojce?
Јас закажав 4Д и консултации, немаше слободно веднаш, па за после 2 недели ми закажаа. Има и за попладне ако сакаш. На тој бројот на сестра Сашка
Od 7do 15 mislam bese prva, a mi se slucilo i od rucek da mi zakaze kaj16, 17h zosto bil vtora smena. Zakazuvanjeto e ili na lice mesto kaj sestra Saska, ili telefonski pak kaj sestra Saska.
@kukla21 Во вторник е втора смена Митко.Барем така до скоро беше. За преглед кај него кај сестрата се јавувате .Бројот не и го знам,ама на пултот ќе ви го дадат. Инаку Мите е супер доктор. Среќно на сите.
Се менуваат мислам секој ден, еден прва, еден втора, и не крева мобилен ако не е на смена. Јави се најдобро ќе ти каже кога има следно слободно
Znaci mir da se nema,zencinja..se napravivme I Dene's brisevive GI zemam od mikrobiologija,op eserihija koli..maticnava mi vika napravi I urinokultura I da ti dadam Terapija....mislite libima nekoe vlijanie I za prethodnoto in vitro,vo smisla da go poprecila,zaso od 4mesec mi Bea negativni brisevite,ama vo 8mes go pravevme...ajde please iskustva,kako da ja otkacime..citav vit c I brusnica pomaga dosta,I plus terapija koga ke mi Dade maticnata..fala vi zencinja
Za eserihijata dobro e da jades luk malku i jas ja imav pred 3 god i ja izleciv piev zinnat antibiotici jadev luk piev uvin caj i caj od brusnica i od togas navamu nemam nisto takvo brisevite sekogas mi se uredni
Fala ti mila,zemav caevi I brusnica I aronija,zemav susena brusnica za jadenje,pa vo ponedelnik I antibiotic maticnata ke mi kaze,daj boze da se oslobodam brzo...VA's Soviet,posle nanovo site brisevi da gi pravam za vo fondot ili ovoj za eserihija,poso se site Na dva lista rezultatite staveni...I za kolku vreme,po nedela,mislam tolku ke pijam valjda antibiotic....aj sea edno nes kafence Na raat da teram,od trcanje po doktori dosta ...koj ne iskusil,nikogas da ne znae,ja taka vikam...sekoe dobro..
Fala na odgovorot, bev kaj maticniot mi rece deka treba da pravam laparaskopija zaradi zapusuvanje na tubite i polip na matkata. Ima nekoj praveno privatno i kade?
Jas pravev laparoskopija vo bt kaj Tase. Ama tamu moze da se razbudis i bez jajcevodi ako smeta deka ti se iskriveni.
Od kafeav iscedok premina vo crvena krv ...kolku vreme treba da pomine od edna do druga inseminacija ?