ајде наташке за 9 месеци ке имаме некој јован или јована овој пат ке биде осекам е до толку сум сигурна ве читам стално ам ане пишувам ама сега морам да и кажам на наташа оти е биднато
Daj boze duso instinktot da ti e vo pravo ovoj pat. Blagodaram na podrskata i tebe, i na site ostanati koi mi pisavte. Mnogu mi znaci. Ve guskam site, ke izlezeme od temava site, ke vidite, ima da se citame vo trudnicki ..i ke otvorime i nova tema "kako da izlezam na kraj so detevo, nisto ne me slusa! "
И јас исто така затоа и те прашав се молам за двете се молам за сите нас да имаме слатки малечки бебенца.
Ме плаши само зошто сите кажувате се боцкате со прогестерон ваква терапија онаква , мене само ми даде утрогестан од 200 три пати на ден естрофем 2 по 2 милиграми аспирин декортин и витаминчиња толку.
Nema sto da se plasis, sekoja individoa ima razlicna terapija zavisno od sostojbata na organizmot. Ako kaj tebe nestoto e vo red, nema potreba da se forisiras so tableti i inekcii. Opusti se i kuliraj, ke bide..odnosno bidnato e veke
Intervencijata e vaginalna so celosna anestezija istiot den si odis doma.samo NIKAKOnemoj kaj tasko.ili najdi termin za kaj tofovski na gak ili vo druga privatna bolnica.jas pravev histero kaj tasko pa si dobiv cokoladna cista gratis od nevnimatelno operiranje.pa morase posle i laparo da pravam bev kaj tofovski i super si pominav.inace na privatno e okolu 43.000 na gak e 2200.nisto strasno ne se plasi.
Iskreno, preferiram samata da si gi brkam domasnite raboti. Sega samo dovikuvam..ne toa tamu..ne toa taka..zosto si go stavil ona onamu.. me potkreva nesto od krevet da stanam i se da si stavam na svoe mesto
Ме потсети на мене . Мајка ми е кај мене на гости , и сите работи ми ги премести за неа да и одговара , затоа што е пониска. И само викам и по неа и по мм Не можат да ми исчистат дома како што може моја рака да исчисти. Одмарај си има време за се , гали меше
Мајка ми беше десетина дена кај мене за инвитрото... Од јуни досега сеуште не можам да си ја најдам омилената дрвена лажица
Специјална обработка на спермата правеле во Ремедика, се обработува со тоа што се прочистува спермата и се вадат здрави и подвижни сперматозоиди и потоа со помош на катетар ти ги вбризгуваат во матката. Инаку секаде каде што се прави инсеминација ја обработуваат спермата, меѓутоа ова била некаква нова техника со поголем процент на успешност. Ти посакувам успех по овој пат кој си го тргнала...