температурава кажува нешто убаво . Дај Боже во мешко да има срценца Ќе се исчистиме сите оттука и правец во новата тема на @Natasa. P Te гушкам најсилно
Леле ајде како те држи место мене ме поткрена поткрени не малку со најубавата вест за две цртки или висока бета
@bokace draga utre da ne izraduvas site! Znaes sto ti posakuvam i deka ti si mi nadez i primer, jas utre patuvam se nadevam pred da se kacam vo avion ke ja procitam ubavata vest! Te sakame i ti ja pustame seta srekja
@Arnisa мила ти благодарам за сите прекрасните желби . Среќен пат каде и да бидеш , убав помин лепото Еве од возбуда уште не сум влезена во вц да се туширам , а не да спијам.
Девојки кога се почнува со постапката за ин витро. Кога бев во Ремедика ми рекоа 22 ден од циклус, а една пријателка ми рече 2 ден од циклус почнала во Плодност? И сега пак мислење, пак тупање каде да правам ин витро помеѓу Плодност и Ремедика.
So srekjaaa so lesno pominuvanje na ovie dve nedeli opusteno relaksirano samo glej smej se uzivaj si ne go svakjaj ko macenje i ubava i poziticna misla i navivam jas za visoka beta te gushkam
Pozitiven e...mene na 12 ti den od ET mi bese vaka pa na 13 ti isto i na 21 vi pojaka a na 13 ti den 216 betahcg...So srekjaaaa so lesnickoooo i shkolska bremenost imaj
Зависи каква им е процедурата,зависи од доктор до доктор и од пациент и пациент,може и од 22 ден може и од 2 ри ден тоа нека не те буни.А за каде ако мене ме прашуваш јас ја елиминирав Плодност и Таше и читаш тука многу негативни мислења за Таше.Твое е да си одлучиш.Среќно
Блaгoдaрaм... имaм уште двa вaкви oд пред 2 денa....уште не ми се верувa декa пoсле сите прoцедури зaбременив прирoднo... зaтoa ги зјaпaм тестoвите пo 1 сaaт пa мoрaв дa се кoнсултирaм... Ви пoсaкувaм oд срце нa сите штo пoбргу...