Има различни протоколи, долг и краток. Долгиот почнуваш од 21,22 ден добиено се боцкаш со Супрефакт или сл. за супресија на работата на јајниците, па ќе добиеш мензис и од 2-3 ден почнуваш со плус стимулации, додека краткиот протокол немаш толку боцкање и почнуваш веднаш од 2 ден добиено со боцкање стимулации.
Јас правев по краток протокол од втор ден циклус, зависи во што е проблемот, докторот одлучува каква стимулација е потребна. Мислам дека Ремедика е подобра опција од Плодност. Поздрав.
Честитки @izmislena Редно беше некој да скрши мразот. Да завлечеш нога уште многу феминки по тебе во труднички Имај школска бременост и се најфино
Каква убава вест од изутрина. Имај убава и лесна бременост и на свет донеси нешто најслатко. Дај боже сите да не угрее ваква вест за брзо.
Otstranuvanje na pregrada, 3 inseminacii, hsg... za 1 mesec trebase pak dijagnosticka histeroskopija pa vo fevruari in vitro...ama ete za sreka ne stignav so tamu...
Најпозитивен со лесно да ти мине бременоста. Баш убава вест рано сабајле @bokace ајде и ти после да не израдуваш
Негативен ... Идеме понатака Ви благодарам од се срце за целата поддршка што ми ја дававте во изминатиов период. Ве сакам сите
Uf be...taman si rekov vtora ubava vest denes. Zal mi e bokace, odime ponatamu se do celta. Te guskam lavice nasa
Баш ми е жал срцка. Инаку тука сум зачленета, а верувам и останатите, за меѓусебна поддршка, помош, совети и споделување искуства кои на ниту едно друго место не би ги добила. Се надевам дека сите ние во брзо време ќе се префрлиме во труднички муабети и др. бебешки теми.