Ne...ne stignav do in vitro. Trebase sledniot mesec, ama mi najdoa povtorno, dodusa mal septum na hsg pa trebase uste edna histeroskopija...ama ete sega ke se skoka toa i ke se molime da ne napravi problem na bremenosta...
Bravo za pozitivniot i vedar duh...toa ke te odnese do celta...ke uspees ,toa sum sigurna! Te gushkam mila! A zamrznavte li embrioni? Deka bea 5 neli?,a dve ti vratija...
Не мила не замрзнавме . Од тие 5 Бирол после трансверот ми кажа дека 3 останале јаквалитетни и немало потреба да се замрзнува . Можеби згрешив , но не се разочарав тоа е што е Одиме понатака , сега малку одмор и гушкање со мажето
Ti si primer za site nas, e ova se vika silna zena koja ne moze taka lesno nekoj ili nesto da ja pokoleba. Ova e onaa razumna reakcija koja se ocekuva da ja sovladame site nie koga ke se najdime pred neuspeh. Bidejki, ne e nevoobicaeno da se padne, takov e zivotot. Ti blagodaram za odrzanata lekcija bokace.. i silno te guskam
Нема што да се направи , не можам ништо да сменам . Колку и да е тешко , еден ден ќе биде подобро Животов ме научи на многу работи , добив неколку шлаканици. После секоја шлаканица уште посилна сум . Така и сега , силна сум . Не за џабе сум 85 кила , да не може ништо да ме бутне хахаха Ве гушкам сите А за кратко ќе си гушнам и една мека душа , што едвај чекам
Жал ми е душо... Баш си помислив дека ќе славиме заедно... Собирај сили и следното - успешно ќе биде!
Ve molam amo moze nekoj sto pravel ivf so vaucer od fond, da mi kaze dalu so toj vaucer e pokrien i trosokot za lekarstvata za stimulacija sto se primaat pred ivf?
@izmislena честитки дa си имaш леснa бременoст. @bokace жaл ми е милa,сaмo нaпред дo целтa немa oткaжувaње те гушкaм
Ova malku sramota e... jas celo vreme pisuvam "opustete se, nema simptomi, sto e tvoe ke si dojde...itn", ama eve me i mene sega soo istoto prasanje, izmislena, imase nekoj simptomi, kako se cuvstvuvas?
Баш сабајле сакав да пишам дека немам некои симптоми, мислам дека е рано... Можеби само градите ми се потечени и болни - како во ПМС, блага болка во стомакот, ама неспоредлива со ПМС... и тоа е се ) Е сега јас што си имам вртоглавици и што ми се покачува притисокот во паника, тоа не знам колку може да се наведе како симптом на бременост. Можеби само се појачани оние вртоглавици кои си ги имам со години... Единствен конкретен симптом би рекла дека е доцнењето на циклусот...