Dobro, ubavo mi dojde da go procitam ova i da se potsetam deka nus samo jas .. A za sonista, od ludi po ludi. Snosti ja sonuvav Sekerinska...
Srcka ne plasi se.Normalno e. I jas bev taka veke 8mi den jas imam pomalku krv.Posle neuspesna inseminacija.
Да се пријавам и јас во кадравите И ајде 2017 да ни биде година на бебиња!!! п.с. ја најдов дрвената лажица се надевам дека е добар знак
Dali nekoja znae za rastenie kanivce ili hanivce,nesto takvo?mi kazaa deka caj od livcinjata negovi bil mnogu uspesen za lecenje na eserihija koli?
Jas sega pravev pred nekoj den hiv hepatiti vo institut za javno zdravje. Toa ti e pozadi vo zgradata na ministerstvo za zdravstvo
Dobro, za napusteni kutrenca i bez hormonska terapija zalno e da se gleda...ama ti se slucilo da se iznaplacis na skijanje?
Jas so dve dozi nifuran uspeav. Ti treba lista duso od mikrobiologija na koj antibiotik si najosetliva, ne sakam da sum pesimist, verojatno i so caevi ima nekoj efekt, no sepak, za da se otstrani moe mislenje e deka potrebna e hemija.
Utrovo po telefon ... Jas: mamo, se plasam, nemam simptomi nikakvi, duri i gradite ne me bolat i ne mi se poteceni kako sto e normalno kaj drugite zeni koi se pred ciklus ili pak zabremenile! Majkami: ne se kosi sine, kaj tebe znaes deka se e naopaku i obratno, taka sto, verojatno si bremena. Hahahha, otkacen muabet v kraj ..