Мила ни кажаа да пратиме документ преку вибер и ќе кажеле дали ќе помогнело. Иначе цената била 5700 денари. На пазар 3 или реклама 5 ги нашла свекрва ми . За истите луѓе збориме. Ќе размислам малку подобро за ова. Сега сум опуштена максимало и се почастивме со мажето преку групер и сабајле одиме Банско
Nifuran idat samo na recept ili?jas pocnav ciprofloksacin denes da pijam,maticnata mi rece da gi pijam,na listata od mikrobiologija bev osetliva na niv,a nifuran gi nemav vo listata.a kako mi e zeznat zeludnikot,ke bide veselo,so bolki..
Taka bev opustena periodov pominuvav ubavi momenti vnuk mi se rodi od sestra i se zaboravav za sebe...i denes preku edna medicinska sestra kjerka na pacient na maz mi ni zavrsi rab.za da mi napravat 4D exo za tret vaucer zosto histeroskopijata mi e od Mart ima 6 meseci pominato...Gluposti zivi no ete napraviv.Leleee luge toa e tamu horor ziv taka teshko mi bese,sestrata na Dr.Roza uzasno luta,na exotot go ucese Dr.eden specijalizant,hartija ne mi smenija za da legnam na krevetot a pred mene koj znae kolku legnale i na kraj Livrinova da ne ne videla vo ordinacija brzo oblakaj se mi se iznavika...da bevme kutrinja ke ne tretiraa podobro...drzavna institucija zdravstvo pa se begale na privatno pa toa ne se trpi bre....Ah taka do kola slatko si se isplakav toj GAK po moeto prvo neuspeshno ivf od nedovolno informiranost i loso iskustvo taka si se gushnavme so maz mi i mi vika i mene mi bese neubavo nema da imame veke potreba ajde smirise...i taka celden si go pominav so glavobolka i solzi krokodilski izvinete na postov no imav taka potreba da vi se pozalam Kazete mi dali spermokultura treba da se dostavi za vaucer...do sega ne sme podnesuvale...da ne ima nekoj promeni...da si prasam...
Pij lanzul ili ranitidin pred da se napies antibiotik za da ti js zastiti crevnsta flora...So maz mi pievme na gladno i Urostim tie se za bakterii skoro site gi opfakja isto na gladno i posle antibiotik i se izlecivme od proteus mirabilis bakterijata...maz mi ima problem so zeludnikot i taka samo se spasuvase...isto i koga piese vitamini po 5-6 apcinja na den piese ranitidin,omeprazol ili lanzul
Pile nie prviot pat ne napravivme spermokultura koga gi prativme dokumentite za vaucer a vtoriot pat da i podobro e da si napravete spermokultura jas denes zakazav kaj pemovska na endokrinologija prv pat ke odam kaj nea na 14 noemvri posto dr iskra nema da bide na rab do 15 dekemvri no i nervite si gi sokinav tie od transfuziologija koga planiraat da pustat termini za noemvri eve 11 oktomvri sme a ovie uste nemat termini cudno mi bese koga edna prijatelka od srbija mi rece oti za mthfr ode na hematolog a ne na transfuziolog kako kaj nas zasto e taka neznam
Pile tebe barem te pregledale mene site me isfrlija koga doznaa oti imam 4 mutacii i zatoa sum nervozna baraj doktori baraj termini se samo jas vo sreda treba mm da zakaze na imunologija lazarevski nikade go nema da mi preporaca kaj niv dobar transfuziolog samo mi kaza baraj si dobar transfuziolog i tolku ic ne mi se ode vo sistina veke ama sakam nejkam mora da e taka
Здраво само сакам да ви се заблагодарам на сите цело време го читав форумов и благодарение на вас ми беше малку полесно јас 7 год. немав деца 6 год се шетам од доктор до доктор и денес конечно на денот на свадбата направив тест и бремена сум сакам да ви кажам да не губите надеж секоја инсеминација и секое инвитро е посебно секој човек различен многу терапии ми беа исти многу различни со некои од вас
Jas go piev i ovaj lek zaboraviv dati kazam http://babinlek.com/domashen-lek-protiv-bakterii-posebno-za-esherihija-koli/ Ne e steten mozis dago napravis i ne e los za pienje
Srcka neznam dali e isto,mene Petanovski mi preporaca togas inofolic. Isto od bugarija. Od Petric go kupuvav.Kutija so 30kesicki
Женички помагајте денес ми е 13 ден од трансвер и сабајле направив тест домашен и ми покажа негативен, ама после неколку сати појдов до вц и го гледам има втора цртичка толку бледа што едвај се гледа и сега незнам што значи Утре секако ке направам тест преку крв па ке видам на што сум.
ФЕминки што е разликата од долг и краток протокол? Има врска успешноста или не? И јас не сум се јавила никаде бидејки не сум одлучила се уште кај да одам.а денес ми е 4 ден од мензис
Ti blagodaram mila na odgovorot. Ne mozev da najdam inositol, pa doktorot vcera mi preporaca inofolik da pijam, i konecno gi najdov. Imaj si ubav den stevemila⭐️
Јас правев по долг протокол мислам беше 21 или 22 ден од циклус. А краткиот е од 2 ден на циклус. За успешноста велат дека поголем бил со долгиот.
@cvekence 03 требаше веќе да почнам да пијам нешто? или се почнува покасно? (бидејќи ми е 4 ден од циклус)