Да не те излажам мила незнам како оди точно јас правев по долгиот ке ти одговори некој покомпетентен поздрав
Mila na svoja raka ne mozes nisto da pocnes da pies. Koga ke odlucis kaj koj doktor ke bides,toj ke ti dade terapija sto i kako treba da pies. A od srce ti go preporacuvam dr Petanovski. Pozz
Da, za ovoj mesec ti e kasno za bilo koj protokol.Imas vreme ovoj mesec da si pojdes kaj koj doktor sakas i da se dogovorite,neli za site e razlicno.Jas sega ke pravam vtoro ivf pak dolg protokol,samo kaj drug doktor i druga terapija.Pozdrav i so uspeh kade i da se odlucis.
Cestito godisnina i so lesno da si ja iznosis bremenosta.Koga ke imas vreme kazi ni gi tvoite iskustva.
Кај кој доктор го правеше првото, а кај кој сега ќе го правиш? и од кога почна со долгиот протокол? милиони прашања имам
Prvoto vo Sistina kaj Adamoska,ne sum ic zadovolna.Sega kaj Trajkovski vo New Born.Od 19septemvri pocnav da pijam cikloproginova.Od 5oktomvri pocnav da se bockam so suprefact.Sega cekam da dobijam i na vtor den od ciklus pregled i ke pocnam da se bockam so stimulacija.Ako sakas pisi mi licna poraka se sto znam i imam pominato ke ti kazam.
Devojki dali za dobuvanje vaucer preku fond treba da podnesam dokument i za izvrsen HSG pregled i plus 4D eho ili samo ednoto e dovolno?
Sega gi zemav kapkite..mi rekoa samo preku nos se stavale kapkite,ne se mesale so voda,samo masloto se mesalo so voda.ti kako gi primase?fala ti...
Јас поднесов и тоа и тоа, па ме вратија за 2д-4д ултразвук, бидејки ми било од 2015, а имав и обично 4д ехо од пред 2 месеци
Спермокултура не е задолжителна. Задолжително се само два спермограми. Едниот да не е постар од една година. А другиот да е растојание минимум еден месец од најновиот. повеке инфо: http://www.fzo.org.mk/WBStorage/Files/Upatstvo za pacienti so cekori.pdf Жал за ми е незгодите кои си ги поминала на Гак. Целосно те разбирам. Срце ми се кршеше додека чекав за инсеминации долу на амбуланта. Искрено не се ни секавам каде сум налетала на полош однос од таму.