Jas mislev na kapki od masloto oti i masloto e so kapalka.Masloto go piev prvo po edna kapka pa po dve pa po tri do cetiri kapki dva pati denot, ne poveke.
A zosto pisuva deka 4dna kavum uteri ne e vremenski ogranuceno moze li so postaro od edna godina da se podnese?
Taa vtorata crtka znaci ic ne ja razbiram. I koga ke stavat nekoj devojki slikicka i site im cestitate i neznam kako ama ja gledate deka postoi 'bleda', jas ne ja tolkuvam taka i ne ja gledam. Poveke od sigurno e deka jas nesto ne kapiram bidejki zenickite navistina se trudni, no sepak, moja preporaka ti e test na krv, tuka si na sigurno. Srekno! Pisi ni visoka beta
Ako ti e polesno moze i on line da se poraca. Jas momentalno gi pijam l-methylfolate, od LifeExtension gi naracav, stignuvaat za desetina dena.
Natasa i kolku pari se preku lifeextension lmetilfolatot jas od bugarija gi zemav 11 leva neofolik meta
и јас неколку пати препрочитав, и навистина пишува дека не е временски ограничено. А не знам, знам дека се бара да е една година старо Во главно таму пишува или ама 4д е задолжително како што знам.
Ne me drzi za zbor ama po sekavanje oklu 10 e. Otvori na stranata i ima ceni pod sekoj prouzvod. Isto ima razkiki i vo gramaza i vo broj na tabletki vo pakuvanjeto. Vidi sto ti odgovara najmnogu.
Preku ovaa za koja ti kazav jas naracav i veke 3 meseci gi pijam. Isto od tamu naracav i Q10, mi stignaa zaedno doma.
FOLIC PLUS – 75,36 HRK – 90 tableta DIETPHARM FOLNA KISELINA – 53,00 HRK – 90 kapsula NATURAL WEALTH FOLNA KISELINA – 50,50 HRK – 100 tableta FOLACIN SOLGAR – 49,90 HRK – 100 tableta Овие можам да ги набавам , ама нз дал е метилирана @Natasa. P @bebaa
0.4 мислам, како така да гледав на гугл. @Zaljubena111 за мутација на ген. Обичната фолна организмот не ја обработува.
Od LifeExtension gi imase od 1000 mcg i od 5000 mcg. Jas od 1000 zedov. A sega vo postapka, plus 2x2 folna pijam i 1x1 od naracanive, taka mi kaza doktorot.
Ќе видам, ќе ми кажат утре за сигурно. Ако не ќе остане Бугарија или онлајн. Зошто ти и од едната фолна и од другата? @Natasa. P
Devojki da ve prasam nesto, veke znaete na 13 den od transfer pravev test preku krv negativen bese i istiot den dobiv menst. Bese casot 6 popladne znaete toj den ne se racunuva za prv den od menst. Jas veke od utredenta racunam deneska mi e 8 den uste imam kafeav iscedok sakav da prasam posle ivf kolku dena imate mens. Jas nemam nikogas tolku dolgo dali e normalno.
Јас секако ќе правам ново 4д. Така планирам да пристапам до наредниот ивф специјалист, со закажување на 4д само имам уште време <3