De neka pise nekoj dali poznavate slucaj zenicka da ostanala bremena a da imala normalna stolica posle transfer? Neli trebase da e tvrda kako simptom za bremenost ?
После трансфер ми беше ок столицата јас обично секој ден одев темпирано во исто време, веќе околу средина на втор, цел трет месец имав тврда столица дури и имав болки дека не сум била, сега пак се врати во нормала. Мислам различно е кај сите, Нате не барај симптоми уживај и чекај го денот за бетата.Јас предосеќав дека фатило кога ми згорчи кафето, други симптоми немав. Ти посакувам среќа
Мила мене бетата ми беше 33.3 на 9 ти ден од трансфер, а на 14 ти 253. Твојата вредност покажува рана бременост околу 3 недели, но треба да се јавиш во клиниката каде што правеше и види што ќе ти кажат. Со среќа
Секако дека се јавив ми рекоа дека сум бремена и да го повторам резултатот за 4 дена и пак да се јавам. Прееска имав малку розеникава крв на тоалетната хартија, но сега нема ништо. Ти благодарам
Odete vo petok na crkva bil nekoj praznik za bogorodica nesto ne go docitav celosno tekstot no bilo ubavo tie sto nemaat deca na toj den da se molat na bogorodica da im dade deca
Zal mi duso, no toa e. Odmarame, se podgotvuvame i povtorno vo ring. Ke bide naredniot pat, site ke uspeeme, ke vidis. Vakvi borci kako sto sme nie tuka, nemoze da ne uspeat. Te guskam
Жал ми е миличка но биди јака издржи наредниот пат сигурно ке биде. Преку крв провери или да не беше рано за проверување знам дека ти беше после мене? Поздрав те гушкам силно
па не е рано, таман си е 13 ден ... тоа е ... ќе се пробува дур може, а дали ќе биде или не за жал не зависи од нас. Наше е да не се откажеме