Дечки вчера пак бев да испитам Bhcg и ми излезе 306 а само два дена пред тоа беше 38 дали е ова нормално?
Ти благодарам и за твое главче и за главче на сите тука на форумов што толку несебично си се поддржуваме во добро и во лошо
Ти благодарам од се срце сакам да ја почувствуваш и ти оваа радост. До кој ден стигна ти, кога ќе слушнеме уште една прекрасна вест
Cestitki jas vo sreda ke odam na transfuziologija ovde vo strumica za togas mi zakazal maticniot ne za 4 noemvri
Feminki ke ve zamolam od temava nekoj da mi odgovori ako ima iskustvo,prasuvam za mnogu bliska prijatelka. Pred edna nedela otprilika ima napraveno oploduvanje i pocnala nekakk da se polni so voda. Prima lekovi za da ja isfrli tecnosta,ako ne ja isfrli so toa,ke mora tie da i ja vadat. Ako znae nekoj nesto,ve molam spodelete.
Од хиперстимулација е тоа.Имаше една феминка тука стаса и до болница и ја вадеа водата,ама беше и успешно инвитрото.Нека не се плаши. @cvekence 03 честитки каде правеше?
Utre ke gi podnesam dokumentite so eserihija koli pa sto bide neka bide nemozam veke da cekam belkim ako me vratat za dve nedeli ke ja izlecam pa ke im pratam novi rezultati
Prvo ivf mi e go pravev vo sistina kaj Adamoska i sum prezadovolna i od nea i celiot nejzin tim. Kaj site sto poprgu ubavi vesti da slusam.