Zdravo idni mamicki dolgo me nemase da vi pisam Ali ve citav sekoj izminat den. Posebno mi e Milo I drago za @Natasa. P posle dolg period dojde do celta imaj si duso lesna I ubava bremenost.
Inace jas se posle neuspesnoto ivf se mislam za inseminacija vo newborn kaj Dr.gurzanova dali nekoja od VA's IMA praveno kaj nejze I iskustvo I nekoi soveti da mi Dade
Jas imav pred mesec dena.Bese neuspesno. No Dr e prekrasna. Prethodno so 4neuspesni in vitra. Ke cekam vaucer pa in vitro kaj Gurzanova planiram
Bravo Natasa mnogu se izraduvav za tebe, uspea cestitki i lesna bremenost, znaev deka ke uspes ovoj pat, sekoj den ve citam samo da vidam pozitiven rezultat kaj tebe, epten mnoguuuuuuuu mi e milo, ne znam kako da ti kazam kolku mnogu se izraduvav za tebe, se smeam sama na sebe. Pozdrav.
Cestitki Cestitki Nataska!!! Samo sreka da te prati. Ti posakuvam se najdobro vo periodot sto sledi. Imaj lesna bremenost!
@Natasa. P ти си една од ретките која по втор пат ме расплакува на форумов ,мила ама овој пат солзи радосници! Деновиве прво оваа тема ја отварам за да слушнам убави вести од тебе! Многу ми е мило,да си имаш најлесна бременост! до сите борци на темава кои ќе бидат прекрасни мајки!
Ti blagodaram dusicke na podrskata, Gospod neka ti go ispolni so radost srceto i tebe i na site ostanati. Vi blagodaram na site, ve guskam site, i koga vi velam, veruvaj te... site ke uspeeme
CESTITKIIIII IMAJ UBAVA I LESNA BREMENOST treba da se raduvaaaas predobra beta opustise i uzivaj vo bremenosta
Blagodaram duso, i na vasa glava sto pobrzo! Vo sistina kaj Ivanovski sum, tamu i ke ostanam, ne dozvoluvam drug da me cepne. Toplo go preporacuvam
Femara piev,pa posle estrofem za endometriumo.Posle inseminacija aspirin samo a jas si pijam I redovna terapija koja si ja prodolziv
ima li nekoja od feminkite sto imala terapija so kleksan inekcii dali nekoja moze da mi objasni kakva e taa terapija jas se spremam inaku za vtoro invitro vo new born