Blagodaram duso, site da ja pocustvuvaat ovaa radost od srce posakuvam Sega od pusti strav vo petok pak ke napravam test..da vidam dali raste
Zemam mila antibiotic i vaginalni betadine...Znam deka mor da ja ozlecam dodeka pocnam so postapkata se nadevam ke bide i pobrzo te guskam tebe i tvoeto angelce
Zdravo.jas pravev kaj nea I inseminacija I in vitro,dvette neuspesni...neznam so da kazam,veke godina dena odevme kaj niv za konsultacii,rabotite se smeneti..bea skros posveteni,sega od pregolem br na pacienti,ne posvetuvaat vnimanie,se na trcanje im e...nemam iskustvo so dr kliniki,i ne znam kade ke go pravam vtoroto,ama se smenija I newborn.od dr.ta glavno sum zadovolna,so toa so pak ke kazam na trcanje se nestata...ama na transfer dojde nervozna ifrit,nesto so mene me izvadi od kontakt,ne smeat da si dozvolat takvo nesto,znaci nie sme bas posebni pacienti so in vitro,I diseme na skrgi za se nesto,a ona pocna vaka.."lele ne saka neso,neznam so mi e denes stvarno...embriologot mimoza me stiska so toa so I da e kaj besikata,vika mene niso ne mi e jasno..I sea nie, sme ,na transfer bez anestezija ,neli,se gi slusame..I pocnuvas da se filmas,so nesaka bre boze sega,so I na gurzanova?iajde bidna,gi vnese embrionite I mimoza I sestrata vikaat e super,ajde...ko pocna da im vika,dosta bez superlativi,superlativi na kraj na rezultat...ovie zakutea siroti..mi vika mene,taka li e?pa ja vikam mora nadez da imame doktorke,ne mislea nisto neubavo.a iskreno mi dojde da I ripnam I da I vrzam samar...kaj nea pak nema da pravam,sigurno..ne se mari na nisto,nie sme so trista hormoni vo nas,so stres ,ne diseme duri ne bidne neso,ona ne znam so mi denes,neso neke.....izvinete za dolgiot post...
E sega gi sobrav site dokumenti i utre sreda ke gi nosam vo fond kazete mi nekoi ovde pisuvavte za fotokopiite koj vi udira oecat maticniot ili vo fond orginalite neli se nosat vo fond??
Во фондот, оρигиналот го задρжуваат, а κопиите се за тебе, со печат "веρно на оρигиналот" (напρави си пρетходно κопии- најсигуρно). Со лесно, бρзо да ти одобρат ваучеρ
Skapicki se,zavisi od terapijata kolku ke ti prepisat. Jas ko so zemav togas 35 inekcii..me fati oklu 8000 den sekako.
Јас бев кај Трајковски . За трансверот супер беше и Бирол И Трајковски , за пункцијата го дадоа максимумот дури и лапараскооски оделе за да извадат повеќе јајце клетки. Со мене сите биле љубезни . Докторката ја ставиле одговорна на се , тогаш трчаше и на снимање , имаа и мајстори и многу парови за инсиминација и инвитро. И кај мене беше неуспешно. Но неможам да кажам лош збор за нив , имам позитивно мислење и доверба во нив. Секој втор ден бев таму.
@im2013 ех ова ми требаше дека и newBorn забегаа. Мада од кај нив слушам само позитивни искуства, со многу малку позитивен исход.
Sekade e taka site doktori brzaat nekade pridobija veke mnogu pacienti I dovolno ne mozat da posvetat vnimanie no speak ima I isklucoci vo tie doktori no koga veke sme trgnale po ovoj pat I tie vrati se bi istrpile I bi napravile za da go dobieme najgolemiot dar od Boga.
I jas imav loso iskustvo so Tatjana, sega sme kaj Trajkovski. Mi ostava mn poubav vpecatok I mn poveke se zalaga on Tatjana. Ke vidime ponatamu kako ke bide.
Covek da ne znae kade da otide...site se ok na konsultacii, a potoa? Nie polni hormoni, preplaseni dali ke uspee, pa uste da nemaat bar korekten odnos? Poluduvacka, kaj koj dr. da se pravi ivf, koj e pouspesen,....se poveke me faka strav, dali ke uspee eden den?!
Of lele bre boze site se isti jas sega gledam sum imala uste dve mutacii nikoj ne mi rece nisto za niv a na rez gi pise utre sum na transfuziologija lazarevski ne mi pise veke ic toa znacelo oti so tie mutacii sum sklona na infarkti a tatko mi umre od toa isplasena sum mnogu ke pisam utre kako ke pominam na transfuziologija ovde vo strumica