Jas bev denes na transfuziologija i mi rekoa ovde vo strumica oti pet dena pred et ke primam kleksan i taa e pricinata za gubenje na bremenostite
Aj nesto ubavo I od mene. Stanav tetka.Od brat mi dobivme prekrasna mala princeza.Cuvstvoto e prekrasno.Ispomesano. So placenje od site. Da dade gospod na site da doziveat vakva sreka.Pa i na nasa glava
@Natasa. P епа немаш појма колку се израдував!!!! Со солзи на очи, со се Да имаш лесна бременост и да те читаме само со убави новости. Уште за две од темава чекам да прочитам, и се прогласувам за иселена од тука До тогаш ќе ве демнам
Дијагноза ж.стерилитет, а испитувањата што и да пише матичната Дејан сам ќе ѕи каже што да испиташ. Кај мене пишуваше антитела, хла, лупус, не се сеќавам веќе. Ама бе го ни погледна тоа он. Допилнитњлно, земете упат за клиничка биохемина за испитување ба вит Д и хомоцистеин. За мт спермограм стар 2,3 дена од денот на испитувањата во имунологија. Хомоцистеинот е битен ако се јават мутации, а спермограмот во случај да се јават антитела па да се види концентеацијата. Дејан претпочита спермограмот да е на државно правен. Ако треба уште нешто пиши.
Blagodaram dusicke, ofanzivna bese mojava borba I jas ke cekam ubavi vesti uste od nekolku zenicki, i znam deka naskoro ke gi procitam. Ke go dobijat site svoeto soncence, i do godina site ke bideme mamicki
женски тие што примате клексан.за да не чекате поврат од фондот бидејќи инекциите се скапи, може во градот кај што живеете да ви отворат историја на гинекологија и таму да ви даваат инекции. поздрав
Deneska bev na eho 8 den od ciklus imam okolu 16 folikuli site okolu 12 mm mi go prodolzija fostimonot uste 2 dena I vo petok pak na kontrola, I dobro li e toa, sto mislite vie? Mnogu sum vozbudena uste malku ostana
Na mene za kleksanot mi rekoa tra nsfuziolozite oti oni ke mi go davat ama da napomenam jas imam genetski mutacii