@stevemila честито внукичка, да е здрава и жива. Наскоро и за кај вас да се радуваме @Zaljubena111 среќна среда и сите наредни денови, со Господ напред и со убаво само
Голема да расте тето. И јас станав тетка на дундичка, од брат ми, пред една недела. Преголема е среќата. Ќе си имаме занимација.
Vi blagodaram mnogu srcki moi.Samo si ja gledagledam na slika I si placam od radost. Mnogu e daleku da si ja gusnam, da ja pomirisam.Vi posakuvam na site se najubavo I vo skoro vreme site mrs od ovde,infrit da fatime
Аууу да не ми кажеа ќе испуштев ваква убава вест @Natasa. P Нате девојче наше со километарски постови па ти успеа со лесно, со убаво, со најубаво, од сега од убавини да не куртулиш Уф се прерадував, многу убави вести денес собрав По пат прочитав дека @podravka пуштила документи за две недели позитивен резултат да имаш во рака @Ninichka нежна девојчице до каде си ти @stevemila наредниот пат кога ќе соопштуваш вест за бебе да биде за твоето честито Тето!!
Sega go zemav rez od hemostazata i transfuziologot napisal izvestaj oti vo red e hemostazata i so kleksan ke treba da pocnam1 nedela predivf i ke gi primam cela bremenost mislam na naredna bremenost
Stevemila neka ti e ziva i zdrava vnukickata, golema da rasti a vo brzo vreme gospod i tebe da ti daruva bebce
Jas se slusnav so dr sega.Utre sabajle ke odam da mi sredi za fondot,da me najavi a posle 1 rezultatite od microbioloski. Se nadevam ke bidat cisti. Pa da zavrsam utre i vo socijalnoto kaj so ke gi pratam dokumentite. Aj Gospod na pomos na site
Steve srecno ajde jas sega uste malku treba da zavrsam so zabite mi rekoa otike treba da gi smenam amalgamnite plombi ama ke vidam zaradi mthfr preporaclivo bilo da gi smenam
Ajde da ve prasam nesto. Site dokumenti gi sobravme no treba da pravam laparaskopija, zakazano mi e konsultacija na 26ti, dali da gi pustam dokumentive za vaucer ili moram da ja napravam i taa laparo. za da podnesam??
Cestitki do site novi mamicki mnogu se raduvam za site vas @Natasa. P mnogu mi e milo zasto celo vreme te mislev, uste od koga se prikluciv na forumov. Imam prasanje za tie koi pravele ivf na priroden ciklus.jas od 3den od ciklus ke pocnam so klomifen i sakam ovoj mesec da naoravam in vitro na priroden ciklus.prasanjeto e: dali pokraj klomifen ZADOLZITELNI se i drugi lekarstva? Ispitav brisevi bakterii hormoni se e ok ovulacija imam redovna ama nikako da bidne...pa bi sakala da probam vaka..
Ако се оди по дефиниција, ни кломифен не е задолжителен. Не се ни другите лекарства, но докторите најчесто ги даваат, со цел да ја зголемат шансата за успех и "да го помогнат" природниот процес.
Devojki..zdravje vo ponedelnik,vtornik ke pravam brisevi pak I krvna slika,I daj boze da ja nema eserihijata..I ke gi imam site dokumenti.prasanje-sto treba maticniot da mi potpise za da bidat kompletni za vo fondot?tnx