Pa vaka pravev kaj Organdziski i sum mnogu zadovolna i od sestrite koi se epten kulturni i pozitivni a posebno od doktorot i od embriolozite koi se posvetuvaat maksimalno i tie se isto taka mnogu pozitivni
Здраво на сите. Првпат пишувам на форумов. Не знам дали е правото место, но преместете го ако смета. Сакам да споделам информација од лично искуство, доколку некој има потреба да си до-купува инјекции на приватно, дека во Грција-Солун се поефтини по отприлика 10 евра по ампула во споредба со кај нас. Пример, ампула Мерионал таму кошта 12 евра, кај нас е 21 евро. Ампула Цетротид е 31 евро, а кај нас 44 евра. За над 3 ампули и патот до таму се исплати. Само треба да се резервираат еден ден однапред. Се надевам на некој ќе му послужи оваа информација. Ова е бројот на аптеката во Космос од каде што јас ги нарачував и купував инјекциите: 00302310805714
јас 5-6 дена крварев пообилно, потоа помалку. ама крварев постојано по малку, се додека не ми дојде. и циклипрогинова примав цело време додека да ми дојде.
Vi blagodaram na site! Sabajle koga vidov krv se uplasiv, odma prebarav na net, vidov deka nekoi krvarat, nekoi ne.
Девојки каде правевте анализа на Витамин Д во серум на државно? Не знаат матичните ни сестрите за каде да ми дадат упат
Фала мила На гинекологија е тоа или на друга клиника? /трансфузиологот вика на секоја клиника имало биохемиска, појма немаат/
Ме нема долго но сите редовно ве читам и се радувам за успешните постапки .Посебно за наташа.Во средата ми извадија 8 јајце клетки денес сестрата се јави 5 успешно оплодени. Возбудена уплашена што ке биде.го чекам докторот што ке казе на трети ден ли ке биде или на пети трансверот.Чекам и се молам да успее оој пат.Трета срека1
Prateni dokumentite vo fond. Pa sea zdravje Boze ke cekame odgovor.Samo me maci zosto taa vo fondot mi gi vrati site dokumenti so sum gi prakala prviot pat.Kao gi imaat tamu istite dokumentI