Ti blagodaram daj boze da uspee bidejki veke navlegov vo 37 godina.Prv pat ima sega oplodeni 5 jajce kletki. Ti posakuvam sto pobrzo da ne izraduvas so ubavi vesti
toa ti e vo sklop na klinikata za toksikologija od istiot vlez vlagas i odma levo e laboratorijata, klinicka biohemija .
Aladinka, sakam da te prasam kako gi transportirase ampulite? bidejki nas ni kazaa deka vo frizder treba da bidat pa malku se zamislivme i ne gi nabavivme direktno od Solun. Ama sakam da znam za sleden pat zdravje boze.
Ne mora da se vo frizider jas od sk i od bitola si gi nosev taka bitno e posle da se cuvat vo frizider
Jas mislam deka ne se cuvaat vo frizedider tuku na sobna temperatura superfaktot se cuva vo frizider...
Јас го правев првото инвитро таму по грешка и мојот совет е да не си го губиш времето и јајце клетките кај нив. Се каам бескрајно што правев таму.
Realno srcka slusame samo od feminkive sto sme tuka na temava aktivni kolku ima samo sto ne citaat i sto ne si kazale iskustvo... I jas imam pa od prijateli deka se nezadovolni da raka na srce na pocetokot dodeka se rascujat i da pocnat so fond bea odlicni...tuka isto sto se aktivni clenkite se bremeni i uspeshni ivf nemozeme da si dosuduvame koj gi biva koj ne ete tie sto videle air od toj doktor toj za niv e najdobar takva sum i jas licno iskustva razlicni sto nemoras da se vodis ete ako ima nekoj neuspeh deka toa vazi i za drug...jas sum kaj petanovski vtoroto ivf tamu i plus ET so zamrznati i eve cekam vaucer za treto ivf i ke nego zosto e totalno posveten na nas,mu veruvam deka mora da uspeeme da zabremenam...verbata vo bog i vo doktorot ti e najbitna..Opustise samo i mora da uspeeme site bez razlika kade i kaj koj i vo koja bolnica.Ti posakuvam srekjickaaaa
Auuu GAK NIKAKOOOO i jas prviot vaucer go iskoristiv za zabe tamu hiperstimulacija mi napravija od 25 j.k edna se oplodi i toa osumkletocna na tret den vratija zs im bese strav da ne izumre pa nesto go vrakjaa go stavaa pak nesto Tofoski se isfufka i mislam deka izumre nadvor samo krivo mi e mn senadevav i nisto...eden embriolog imaat i taa po hodnicite se seta samo uzaa nevidsn.trajkovski ko salabajzer site uzas....od nedovolna informiranost jas tamu si go upropastiv vaucerot prv i sekaam do den denesen no toa e...