Пост како пост и кога видов висока бета срцето почна 200 на час жено солзи ми течат не знам се радувам и плачам немам зборови. Честитки и ти ја пуштам сета среќа да биде се во ред и ќе биде да знаеш те гушкам
So sreka zenski idni mamicki gospod da vi dari lesna I ubava bremenost, a I nie sto poskoro da vi se pridruzime. Imam edno prasanje dali nekoja znae kolku e inseminacija vo sistina I so sto stimuliraat. Izvinete na dolg post
Јас кога ги правев 2014 и почеток 2015 по 9100 плакав, ама сега мислам дека поскапеле 10 илјади и несто. на ова додади трошоци за стимулации Мене ме стимулираа различно, зависи проценка на доктор, мислам дека првата со Фостимон ме стимулираа, а другите две само со кломифен.
Уште едни честитки денес. Могу убав дена, ајде да завлечете нога па и другите до НГ да се префрлиме од овде..
Фостимонот се инекции, истата терапија како за инвитро само во помали дози, наместо по две/три/четири, јас по една примав. а кломифенот се апчиња
Честитки до новите трудници.И двете некако како чудо Божјо сте,без очекувања бремени.Да си ги износите со лесно
A pred da se pocne so stimulacija moze da se ima odnosi? Zboram za periodot so superfact pa do dobivanje i posle neli sledi stimulacijata